Η Ford βάζει όλη την γκάμα της στην πρίζα

Σχετικά άρθρα

Ford Focus Electric

Το μέλλον στα αυτοκίνητα φαίνεται πως θα είναι ηλεκτρικό. Όλες οι εταιρείες θέλουν να μειώσουν τους ρύπους που εκπέμπουν τα αυτοκίνητα τους και ήδη βλέπουμε κάποια ηλεκτρικά μοντέλα που έχουν αρκετά καλή αυτονομία για τις ανάγκες των περισσότερων αγοραστών. Τα επόμενα χρόνια φαίνεται πως θα υπάρξουν αρκετές σημαντικές αλλαγές στην αυτοκινητοβιομηχανία και τα πρώτα παραδείγματα αυτής της τακτικής φαίνονται ήδη από την Renault που σκοπεύει να καταργήσει τους ντίζελ κινητήρες μέχρι το 2020, ενώ η VW αναμένεται να παρουσιάσει 30 νέα ηλεκτρικά μέχρι το 2025.

Για να μην μείνει εκτός συναγωνισμού, η Ford πήρε την απόφαση να προσφέρει την ηλεκτροκίνηση με κάθε μορφή της όπως τα υβριδικά, τα plug-in υβριδικά, ή απλό ηλεκτρικό υπερσυμπιεστή καθώς και μεγαλύτερες μπαταρίες για τα αμιγώς ηλεκτρικά που θα προσφέρουν αυξημένη αυτονομία. Αυτά τα χαρακτηριστικά θα προσφέρονται σε όλα τα μοντέλα της γκάμας της καθώς και τα SUV αλλά και τα Pickups. Με τον τρόπο αυτό θα καταφέρει να κάνει πιο κερδοφόρα τα ηλεκτρικά της αυτοκίνητα, αφού αυτά θα βασιστούν σε αυτοκίνητα που κάνουν υψηλές πωλήσεις και δεν θα έχει κάποια ειδική γκάμα όπως κάνουν οι ανταγωνιστές της.

Ένα άλλο πρόβλημα που πρέπει να λύσει, είναι το υψηλό κόστος των μπαταριών των υβριδικών συστημάτων. Οι Αμερικάνοι που λατρεύουν τα pickup δεν είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν ένα επιπλέον κόστος για να αγοράσουν ένα υβριδικό pickup, μιας και η τιμή της βενζίνης στις ΗΠΑ παραμένει χαμηλά. Έτσι η εταιρεία θα επικεντρωθεί στην διαδικασία κατασκευής των μπαταριών και θα συλλέξει εμπειρία, ώστε με την πάροδο του χρόνου να καταφέρει να μειώσει το κόστος παραγωγής και να κάνει προσιτή αυτή την τεχνολογία στα οχήματα της.

Ford F-Series Super Duty 2017

H Ford θα προσφέρει σε όλη την γκάμα MY 2017 F-Series Super Duty, το σύστημα adaptive steering system που είδαμε για πρώτη φορά στο Edge. Το σύστημα αυτό μεταβάλλει συνεχώς τον λόγο υποπολλαπλασιασμού σύμφωνα με την ταχύτητα του οχήματος βελτιστοποιώντας την απόκτηση διεύθυνσης σε όλες τις συνθήκες και θα μπορεί να ρυθμιστεί με δύο τρόπους λειτουργίας Normal και Sport.

https://www.youtube.com/watch?v=bW_-8IgFWBw

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...

Ford: Η Mustang έγινε 60 ετών και teasάρει την RTR

Την περασμένη Τετάρτη η Ford γιόρτασε τα 60α γενέθλια της Mustang και στο περιθώριο μιας εκδήλωσης που έγινε στο Charlotte της Βόρειας Καρολίνας, η...