Η Infiniti απορρίπτει την ανοιχτή έκδοση του Q60 και τις γρήγορες εκδόσεις

Σχετικά άρθρα

infiniti-q60-qeqwert

H Infiniti στην περασμένη έκθεση της Γενεύης έκανε το ευρωπαϊκό ντεμπούτο του Q60 Coupe, που αποτελεί την αντίστοιχη πρόταση της ιαπωνικής εταιρίας απέναντι στα Mercedes-Benz C-Class Coupe και BMW Σειρά 4.

Όμως, το πολυτελές παρακλάδι της Nissan απέρριψε το ενδεχόμενο να δούμε μια ανοιχτή έκδοση του μοντέλου, με τον επικεφαλής της παγκόσμιας προϊοντικής στρατηγικής, Gerardo Carmona, να αναφέρει ότι όταν εξελισσόταν το Q60, η Infiniti ήταν αφοσιωμένη να το κάνει καλύτερο από το G37, κάτι που δεν ήθελαν να τους αποσπάσει την προσοχή με διάφορες εκδόσεις αμαξώματος, τονίζοντας:

Εστιαζόμαστε μόνο στην έκδοση coupe, ένα cabrio είναι εκτός τραπεζιού αυτή τη στιγμή. Ο όγκος πωλήσεων των convertible είναι είναι αρκετά μικρός, και θέλαμε να επικεντρωθούμε στη μεγάλη βελτίωση στο αυτοκίνητο.

Όπως γνωρίζετε, το 2002 η πρώτη γενιά [G35] σε σχέση με την δεύτερη [G37], δεν υπήρχε μια πολύ δραματική αλλαγή στο αυτοκίνητο, και εμείς δεν θέλουμε να συμβεί αυτό ξανά. Θέλαμε να λανσάρουμε πραγματικά ένα τελείως διαφορετικό Q60, ως εκ τούτου, όλες οι προσπάθειες πήγαν σε αυτό, αντί να σκεφτόμαστε άλλες παραλλαγές.

Στην ίδια συνέντευξη, ο Carmona απέρριψε και το ενδεχόμενο να δούμε γρήγορες εκδόσεις του Q60 Coupe, τουλάχιστον σύντομα, που θα ανταγωνίζονται τα M, S και AMG μοντέλα των BMW, Audi και Mercedes αντίστοιχα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέο Infiniti QX80

Η Infiniti παρουσιάζει το νέο QX80, με το μεγάλο SUV να αντλεί στοιχεία από το QX Monograph concept που παρουσιάστηκε τον περασμένο Αύγουστο. Κίνηση...

Η teasάρει το Infiniti Vision QE Concept

Η Infiniti έδωσε στη δημοσιότητα 2 teasers φωτογραφίες του Vision QE Concept, του πρωτότυπου που θα βασίζεται το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της μάρκας. Πρόκειται...