Αυτόνομη καρέκλα αναμονής από την Nissan

Σχετικά άρθρα

nissan-propilot-chair

Θα μπορούσε να είναι πρωταπριλιάτικο αστείο, αλλά δεν είναι μιας και η Nissan ετοίμασε στη πραγματικότητα την πρώτη αυτόνομη καρέκλα αναμονής. Η Nissan θέλει με την ProPilot Chair, όπως ονομάζει την αυτόνομη καρέκλα της, να κάνει την ζωή ευκολότερη εκείνων που περιμένουν στις ουρές και να μην στέκονται όρθιοι.

nissan-propilot-chair (3)

Η καρέκλα είναι προγραμματισμένη ώστε κάθε φορά που ένας άνθρωπος σηκώνεται από την εκείνη την καρέκλα που βρίσκεται στην πρώτη θέση τους ουράς, να πηγαίνει από μόνη της στην τελευταία, με τις υπόλοιπες να μετακινούνται μια θέση προς τα μπροστά.

Η Nissan έχει τοποθετήσει κάποιες αυτόνομες καρέκλες σε εστιατόρια σε όλη την Ιαπωνία για δοκιμές, ενώ στην έδρα της στη Γιοκοχάμα, οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να τις δοκιμάσουν από τις 29 του μηνός μέχρι τις 2 του Οκτώβρη.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τέσσερα πρωτότυπα από την Nissan

Τα πρωτότυπα Epoch, Evo, Epic και Era παρουσίασε στην έκθεση του Πεκίνου η Nissan, πρωτότυπα που δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με την Dongfeng Motor. Πρόκειται...

Η Nissan μειώνει τις εκτιμήσεις κερδών της

Η Nissan μείωσε κατά 14,5% τις εκτιμήσεις για τα ετήσια λειτουργικά της κέρδη της, επικαλούμενη χαμηλότερες από τις αναμενόμενες πωλήσεις αυτοκινήτων λόγω "γήρανσης" των...