Διέρρευσε το ανανεωμένο Nissan Note, θα διαθέτει και υβριδική έκδοση

Σχετικά άρθρα

Nissan-note-e-power-2017-new

Διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες του ανανεωμένου Note και βλέπουμε ότι διαθέτει ανασχεδιασμένο το μπροστινό μέρος με την νέα V-motion μάσκα της Nissan, νέα φώτα, νέο προφυλακτήρα με μεγαλύτερα φώτα ομίχλης και αναδιαμορφωμένη κάτω μάσκα. Για το πίσω μέρος δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες, αλλά αναμένεται να έχει νέο πίσω προφυλακτήρα και ανασχεδιασμένα πίσω φώτα, ενώ αλλαγές θα υπάρχουν και στο εσωτερικό του.

Τα σημαντικότερα νέα στο Nissan Note είναι ότι θα διαθέτει και υβριδική έκδοση, με την εταιρεία να επεκτείνει τις φιλικές προς το περιβάλλον εκδόσεις των μοντέλων της. Οι φωτογραφίες αποκαλύπτουν τον υβριδικό κινητήρα του μικρού πολυμορφικού, που διαθέτει έναν βενζινοκινητήρα και έναν ηλεκτροκινητήρα. Σε αντίθεση με τα άλλα υβριδικά, το Nissan Note Hybrid χρησιμοποιεί τον ηλεκτρικό κινητήρα για να κινηθεί, με τον βενζινοκινητήρα να χρησιμοποιείται ως γεννήτρια για να φορτίζει μόνο τις μπαταρίες του. Το σύστημα αυτό θυμίζει το BMW i3 REX, με το αυτοκίνητο να εκπέμπει 40 γρ CO2.

Δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα όλα τα στοιχεία για τον κινητήρα, αλλά μάλλον δεν θα πρέπει να περιμένουμε και πολύ, αφού αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα μέσα στον Οκτώβριο με την ονομασία Note e-Power με τις πωλήσεις να ξεκινούν τον Νοέμβριο στην Ιαπωνία. Οι ανανεωμένες εκδόσεις του Note αναμένεται να βγουν στις αγορές το πρώτο εξάμηνο του 2017, ενώ δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν η υβριδική έκδοση θα πωλείται σε όλο τον κόσμο ή μείνει μόνο αποκλειστικά στην αγορά της Ιαπωνίας.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...