Έκπληκτος θέλει να μείνει το 2017 ο Hamilton

Σχετικά άρθρα

Mercedes

Όλο και μικρότερο γίνεται το ενδιαφέρον -και- για τη φετινή σεζόν της Formula 1. Αυτό που μας κρατάει «ζωντανούς» είναι η μάχη των Nico Rosberg και Lewis Hamilton για τον τίτλο, με τον Γερμανό να βρίσκεται 8 βαθμούς μπροστά από τον Βρετανό, ο οποίος έχει ξεκινήσει μέτρια το δεύτερο μισό της χρονιάς.

Το 2017, η Formula 1 θα γνωρίσει ξανά μεγάλες αλλαγές, σε μια προσπάθεια το άθλημα να γίνει πιο αρεστό στον κόσμο. Τα μονοθέσια θα γίνουν πιο επιθετικά στην εμφάνιση και πιο γρήγορα, αλλά δεν είναι λίγοι εκείνοι που φοβούνται πως θα πρέπει ξανά να επιδίδονται σε διαχείριση καυσίμου και ελαστικών, κάτι που δεν αρέσει στην πλειοψηφία των θεατών.

Ο Hamilton είναι ένας από αυτούς που έχουν ασκήσει πολύ έντονη κριτική, και τώρα ο οδηγός της Mercedes επισημαίνει πως θέλει να εκπλαγεί από τα νέα μονοθέσια και το πόσο διαφορετικά μπορεί να είναι στον αγώνα.

Η αίσθησή μου, απ’ ό,τι βλέπω στην αεροδυναμική σήραγγα, είναι ότι θα είναι πιο σωματικά. Βασικά, θα είναι τα ίδια μονοθέσια με φέτος, αλλά θα γίνουν 3 δευτερόλεπτα πιο γρήγορα. Ελπίζω να εκπλαγώ και να εντυπωσιαστώ από τη διαφορά που θα υπάρχει στους αγώνες.

Ο τρις φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής εξηγεί πως γιατί το προσπέρασμα πλέον έχει αλλάξει και πως δεν ευθύνεται ο ίδιος που δεν μπορούσε να βρεθεί μπροστά από τον Max Verstappen στην Αυστραλία.

Δεν ήταν ότι δεν μπορώ να προσπεράσω μία Toro Rosso. Είναι επειδή είναι σαν να έχεις $100 και να πρέπει να τα ξοδέψεις σε 40 γύρους. Ο κόσμος δε νοιάζεται. Ο κόσμος θέλει να με βλέπει να αγωνίζομαι μέχρι το τέλος. Θέλουν να με βλέπουν να τα δίνω όλα και να κάνω μια φανταστική κίνηση. Αλλά, δυστυχώς, έτσι όπως είναι η Formula 1, θα είχα ξοδέψει όλη μου την ενέργεια προσπαθώντας να προσπεράσω ένα μονοθέσιο, και για μία προσπέραση που θα μπορούσε να μην είναι αρκετά συναρπαστική.

Ήταν ένας πιο συναρπαστικός αγώνας στο παρελθόν, ήταν ένα σπριντ. Η Formula 1 δεν είναι έτσι τώρα. Πλέον πρέπει να κρατάς τα ελαστικά σου, να κρατάς τις μπαταρίες, να κρατάς το turbo, και να κρατάς όλα αυτά τα στοιχεία, τα οποία ο κόσμος δε θέλει να βλέπει.

ΠηγήAutosport

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...