Νέα Citroen C5 και C6 την επόμενη δεκαετία

Σχετικά άρθρα

Citroen CXPERIENCE Concept (3)

H Citroen θέλει να βγάλει στην αγορά τους αντικαταστάτες των C5 και C6, αλλά αυτό θα συμβεί μετά το 2020. Τα δύο μοντέλα θα αντλούν στοιχεία από το Cxperience concept και θα ανέβουν κατηγορία, μιας και οι Γάλλοι θέλουν αυτά να πωλούνται στην πολυτελή κατηγορία. Η Linda Jackson η CEO της Citroen δήλωσε πως θέλουν να επαναπροσδιορίσουν το C5 δηλώνοντας:

Πρέπει να το κοιτάξεις διαφορετικά. Ποιο είναι το C5 που οι πελάτες θα αγοράσουν; Με την δημοτικότητα των SUV να αυξάνεται, αυτό που εξετάζουμε είναι το τι θα θέλει ο πελάτης σε 5 χρόνια. Δεν πιστεύω ότι θα θέλει απλά ένα νέο C5.Δεν έχει να κάνει με το να λανσάρεις ένα αυτοκίνητο που δεν θα έχει τίποτα. Έχει να κάνει με το να λανσάρεις ένα αυτοκίνητο που θα έχει ακριβώς αυτά που πρέπει!

Στόχος της Γαλλικής εταιρίας είναι τα νέα C5 και C6 να “έχουν κάτι διαφορετικό” και να “προσθέτουν αξία”, φορώντας τη νέα ανάρτηση της εταιρίας που προσφέρει άψογη οδηγική άνεση και περιορισμό των εξωτερικών θορύβων και κραδασμών.

ΠηγήAutocar

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανακαλούνται 189.403 Citroen C3 και DS3 λόγω των αερόσακων της Takata

189.403 Citroen C3 και DS3 που κατασκευάστηκαν μεταξύ 31 Αυγούστου 2009 και 9 Φεβρουαρίου 2017 ανακαλούνται παγκοσμίως εξαιτίας των ελαττωματικών αερόσακων οδηγού και συνοδηγού,...

Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Citroen C3 Aircross

H Citroen έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες της νέας -δεύτερης- γενιάς του C3 Aircross, το λανσάρισμα του οποίου -με βάση το σημερινό...