O Marchionne ακύρωσε τη παρουσία του στο Παρίσι

Σχετικά άρθρα

John Elkann Sergio Marchionne

Όπως συμβαίνει σε όλες τις μεγάλες εκθέσεις παγκοσμίως, οι CEO των αυτοκινητοβιομηχανιών κάνουν αισθητή τη παρουσία του, μιλώντας κατά τις συνεντεύξεις τύπου των εταιριών τους. Κάτι τέτοιο, όμως, δεν θα γίνει για τον CEO της FCA, Sergio Marchionne, για την έκθεση του Παρισιού, όπου οι δημοσιογραφικές μέρες ξεκινούν αύριο, και οι πόρτες για το κοινό θα ανοίξουν το Σάββατο.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο του ιταλοαμερικάνικου κολοσσού ο Marchionne δεν θα ταξιδέψει στη γαλλική πρωτεύουσα, για άγνωστους λόγους, παρόλο που είχε προγραμματισμένη ομιλία στο περίπτερο της Ferrari αύριο.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Marchionne ακυρώνει την εμφάνισή του σε έκθεση αυτοκινήτου, καθώς αντίστοιχα δεν πήγε πριν από ένα χρόνο στη Φρανκφούρτη, ίσως εξαιτίας των συνομιλιών της FCA με το αμερικάνικο κράτος για τις συμβάσεις εργασίας.

Τώρα, η Unifor, η ένωση που εκπροσωπεί τους εργαζόμενους στην αυτοκινητοβιομηχανία του Καναδά, έχει βάλει στόχο την FCA ως την επόμενη διαπραγματευτική εταιρία, μετά τη συμφωνία των εργαζομένων για ένα νέο συμβόλαιο με την General Motors.

Υπάρχει, επίσης, μια προθεσμία απεργίας για αυτές τις συνομιλίες για την 10η Οκτωβρίου.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα