RM Sotheby’s : 430 ονειρικά αυτοκίνητα έτοιμα για πώληση

Σχετικά άρθρα

Duemila-Ruote

Ο οίκος δημοπρασιών RM Sotheby’s οργανώνει το τελευταίο event για το 2016 και αναμένεται να είναι ένα από τα πλουσιότερα από πλευράς αυτοκινήτων.

Η ονομασία του, Duemila Ruote, που σημαίνει στα ελληνικά 2.000 τροχοί και η λίστα των lots περιλαμβάνει 430 αυτοκίνητα, 150 μοτοσυκλέτες, 60 πολυτελή σκάφη, μερικές εκατοντάδες ποδήλατα καθώς και διάφορα άλλα συλλεκτικά αντικείμενα, όλα αυτά χωρίς επιθυμητή τιμής πώλησης.

Η συλλογή των αυτοκινήτων περιλαμβάνει μία Ferrari 275 GTB και μία Daytona με φωτιστικά σώματα από Plexiglas, μια F40, ένα Maserati MC12, μια Bugatti EB110, μια Porsche Carrera GT και μια 959 καθώς και μία Lancia Delta HF Integrale. Η συλλογή δεν σταματάει όμως εδώ. Θα δημοπρατηθούν επίσης 60 Porsche 911 ,21 Jaguar E-Type, κλασσικά αγωνιστικά αυτοκίνητα, καθώς και μερικές Aston Martin, Jaguar, Rolls-Royce και Bentley.

Οι διοργανωτές δουλεύουν πυρετωδώς για την ολοκλήρωση του έντυπου καταλόγου με όλα τα εκθέματα. Η διοργάνωση θα λάβει μέρος στις 25 Νοεμβρίου, στο Μιλάνο, κατά την διάρκεια της έκθεσης Milano AutoClassica.

ΠηγήRM Sotheby's

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Στο σφυρί η τελευταία Bentley Bacalar

Τον Μάρτιο του 2020 το τμήμα Mulliner της Bentley παρουσίασε το Bacalar, ένα περιορισμένης παραγωγής μοντέλο που βασίζεται στην Continental GT Convertible, και η...

Στο σφυρί το Fiat 500L του Πάπα Φραγκίσκου

Το Σεπτέμβριο του 2015 ο Πάπας Φραγκίσκος όταν επισκέφτηκε τις Η.Π.Α, δεν είχε επιλέξει κάποιο θωρακισμένο αυτοκίνητο για τις μετακινήσεις του, αλλά ένα ταπεινό...