Η Jaguar επιβεβαίωσε την XF Sportbrake για το 2017

Σχετικά άρθρα

xf_sportbrake_camo-1

Η XF Sportbrake θα περάσει στην παραγωγή εντός του 2017 και η Jaguar επέλεξε την έκθεση του Παρισιού για να δώσει στη δημοσιότητα την πρώτη φωτογραφία του επερχόμενου μοντέλου. Η αλήθεια είναι ότι επειδή το αυτοκίνητο που απεικονίζεται είναι καμουφλαρισμένο, δεν μπορούμε να διακρίνουμε λεπτομέρειες για τον σχεδιασμό του. Ωστόσο βλέπουμε ότι το εμπρός μέρος, όπως θα περίμενε κανείς, είναι πρακτικά πανομοιότυπο με αυτό της sedan έκδοσης και ότι οι “estate” γραμμές ξεκινούν μετά το B-pillar.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η XF Sportbrake θα βασίζεται στην ίδια, αλουμινένια πλατφόρμα που χρησιμοποιείται και στο sedan και ότι θα μοιράζεται με αυτό και την γκάμα των κινητήρων της. Αυτό σημαίνει δίλιτρα και τρίλιτρα σύνολα βενζίνης και πετρελαίου που συνδυάζονται είτε με ένα 6-τάχυτο, μηχανικό κιβώτιο, είτε με ένα 8-τάχυτο αυτόματο και το προαιρετικό σύστημα τετρακίνησης. Επίσης, περιμένουμε την XF Sportbrake να είναι λίγο πιο ακριβή από την sedan αδερφή της.

ΠηγήJaguar

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η JLR προσλαμβάνει 250 ηλεκτρολόγους μηχανικούς

Τον περασμένο Φεβρουάριο η Jaguar Land Rover (JLR) έκανε γνωστό πως επιβραδύνει την μετάβασή της στην ηλεκτροκίνηση, προσφέροντας περισσότερα plug-in υβριδικά. Ωστόσο, σήμερα, η βρετανική...