Λιβανέζοι «βιάζουν» μία Ferrari F12berlinetta και μία 458 Speciale

Σχετικά άρθρα

Ferrari F12berlinetta

Για μία ακόμα φορά επιβεβαιώνεται δυστυχώς η έκφραση που λέει ότι «τα λεφτά δεν αγοράζουν χέρια». Πολλοί πλούσιοι ιδιοκτήτες πανάκριβων αυτοκινήτων νομίζουν ότι η αγορά ενός τέτοιου οχήματος τους μετατρέπει σε οδηγούς της Formula 1, αλλά η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική και κάποιες φορές θλιβερή.

Ας μεταφερθούμε στον Λίβανο, εκεί που οι ιδιοκτήτες της F12berlinetta και της 458 Speciale θέλησαν να πιέσουν λίγο περισσότερο τα εκπληκτικά οχήματα από το Maranello. Ο τύπος με την 458 Speciale το παράκανε με το drift, έτσι η «Ιταλίδα» με τον V8 χτυπάει στο κράσπεδο, ενώ ο οδηγός της F12 άργησε να φρενάρει, συνεπώς το τρίτο δυνατότερο αυτοκίνητο στην γκάμα της Ferrari δεν γλίτωσε την επώδυνη επαφή.

Το ευτυχές είναι πως και στις δύο περιπτώσεις οι ζημιές είναι επισκευάσιμες, ενώ ελπίζουμε οι οδηγοί να πήραν έναν καλό μάθημα και να μην πρωταγωνιστήσουν ξανά στο μέλλον.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υποχώρησαν κατά 5,2% οι πωλήσεις νέων αυτοκινήτων στην Ευρώπη τον Μάρτιο

Μειωμένες κατά 5,2% ήταν οι πωλήσεις νέων επιβατικών αυτοκινήτων στην ΕΕ τον Μάρτιο. Συγκεκριμένα πουλήθηκαν 1.031.875 νέα αυτοκίνητα έναντι 1.089.017 τον Μάρτιο του 2022,...