Magnussen: Η φωτιά έδειξε τη σημαντικότητα εξόδου από το μονοθέσιο με τη Halo προστασία

Σχετικά άρθρα

image16x9.img.2048.medium

O Kevin Magnussen στα σημερινά πρώτα ελεύθερα δοκιμαστικά του αγώνα της Μαλαισίας, αναγκάστηκε να δείξει τα εξαιρετικά αντανακλαστικά που πρέπει να διαθέτει ένας οδηγός της F1, καθώς το μονοθέσιο του, της Renault, έπιασε φωτιά κατά την είσοδο του στο pit box της ομάδας.

Μιλώντας για το περιστατικό ανέφερε ότι η ταχεία έξοδος του την RS16 του θα μπορούσε ενδεχομένως να ήταν μια διαφορετική ιστορία, αν το μονοθέσιο διέθετε τη Halo προστασία, τονίζοντας:

Ίσως. Δεν έχω τρέξει με Halo, και έτσι δεν είμαι το καλύτερο πρόσωπο να ρωτήσεις, αλλά ίσως μπορείς να ρωτήσεις κάποια από τα παιδιά που έχουν, και να δούμε αν μπορούμε ακόμα να βγούμε τόσο γρήγορα.

Κατά τη γνώμη μου, πέντε δευτερόλεπτα είναι πολλά σε έναν μονοθέσιο που είναι σε φωτιά. Και δεν θέλεις να σου πάρει πέντε δευτερόλεπτα. Εείναι μια ενδιαφέρουσα ερώτηση.

kevinmagnussen-cropped_18ylkxev175h91pey86fzjj9ch

Σχολιάζοντας την φωτιά, ο 23-χρονος Δανός δήλωσε ότι στο cockpit ήταν αρκετά ήρεμος:

Δεν ήταν δράμα. Τα πάντα λειτούργησαν καλά στο αυτοκίνητο κατά την είσοδο μου. Είδα απλά τον καπνό και βγήκα έξω. Όταν μίλησαν στην ενδοεπικοινωνία ήμουν ήδη έξω. Ένιωσα απλά τη θερμότητα.

Η φωτιά προκλήθηκε από ένα πρόβλημα στη σωλήνωση του καυσίμου, που προκάλεσε διαρροή και χύθηκε στο ζεστό αμάξωμα.

 

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...

Εγνατία Οδός: Ακριβαίνουν τα διόδια έως και 120%. Στις ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και Egis η παραχώρηση της για 35 χρόνια

Οι υπουργοί Υποδομών και Οικονομίας υπέγραψαν σήμερα την Κοινή Υπουργική Απόφαση για τις αυξήσεις στα διόδια της Εγνατίας Οδού και αναμένεται η δημοσίευσή της...
Autoblog.gr