Ricciardo: Η Ferrari θα είναι ταχύτερη από εμάς

Σχετικά άρθρα

Daniel Ricciardo

Αρκετά καθαρή ήταν η εικόνα που πήραμε από τα σημερινά ελεύθερα δοκιμαστικά. Η Mercedes εξακολουθεί έχει το ταχύτερο μονοθέσιο, αλλά πίσω από τη γερμανική ομάδα βρίσκεται η Ferrari και όχι η Red Bull, όπως δηλαδή συνέβη στη Σιγκαπούρη, εκεί που οι Αυστριακοί κέρδισαν 4 περισσότερους βαθμούς. Η ομάδα του Maranello έκανε ένα πολύ καλό ξεκίνημα στο 3ήμερο, με τους Sebastian Vettel και Kimi Raikkonen να είναι σταθερά στις θέσεις πίσω από τις Mercedes.

Η Red Bull έκανε το «6-7» στο FP1 και το «5-8» στο δεύτερο μέρος, με τον Daniel Ricciardo να υποστηρίζει πως ο αγώνας δεν είναι υπέρ τους, καθώς η SF16-H φαίνεται πως είναι πιο ανταγωνιστικό μονοθέσιο από την RB12, αλλά δεν έχει πάψει να ελπίσει σε βελτίωση μέσα από τις ρυθμίσεις στο αυτοκίνητο.

Δεν έχουμε να εξηγήσουμε κάτι για τη Mercedes· ξέρουμε ότι είναι γρήγορη. Νομίζω ότι η Ferrari θα είναι ταχύτερη από εμάς εδώ. Με όλα να πηγαίνουν καλά, δε νομίζω ότι μπορούμε να βρεθούμε πιο κοντά από αυτό, μπορούμε να είμαστε μερικά δέκατα μακριά. Θα δούμε αύριο. Νομίζω ότι περιμέναμε τη Ferrari να είναι γρήγορη εδώ. Ήταν δυνατοί πέρυσι και πιθανώς να είμαστε λίγο εκτός ρυθμού σε σχέση με το πού θα ήθελα. Μπορούμε να πλησιάσουμε, στις κατατακτήριες θα είναι μπροστά, αλλά στον αγώνα όπως ξέρουμε όλα μπορούν να συμβούν.

Ο Αυστραλός τονίζει πως και στο προηγούμενο Grand Prix δεν ήταν ευχαριστημένος την Παρασκευή, αλλά η σκληρή δουλειά των μηχανικών του είχε σαν αποτέλεσμα τη δεύτερη θέση και τους 18 βαθμούς.

Είναι ακόμα Παρασκευή, έτσι υπάρχει χρόνος για βελτίωση και εκμάθηση. Θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Σήμερα είναι όπως στη Σιγκαπούρη, όπου δεν ήμουν ικανοποιημένος, αλλά τα πράγματα γύρισαν το Σάββατο και για το υπόλοιπο Σαββατοκύριακο, έτσι πιστεύω ότι μπορούμε να το κάνουμε. Απαιτεί λίγο προσοχή στη λεπτομέρεια τώρα. Δεν ξέρω τις καιρικές προβλέψεις για την ώρα, αλλά, αν υπάρχει λίγη βροχή, πιθανότατα δε θα άλλαζε τα πράγματα. Σίγουρα, πρέπει να βρούμε λίγο περισσότερο στο στεγνό.

ΠηγήESPN

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...