Είναι αυτό το νέο BMW i5;

Σχετικά άρθρα

bmw_i5_patent_images_01

Η BMW έχει επιβεβαιώσει μέσω του CEO της πως θα βγάλει και τρίτο i μοντέλο, και οι παραπάνω φωτογραφίες που καταχωρήθηκαν από το παρακλάδι της γερμανικής εταιρίας στην Ιαπωνία, είναι πολύ πιθανό να μας δείχνουν το νέο i5, ή όπως αλλιώς αυτό ονομαστεί.

bmw_i5_patent_images_05

Σχεδιαστικά μοιάζει να συνδυάζει στοιχεί από το i3 και i8, με το σουλούπι του πεντάθυρου μοντέλου να μοιάζει με λίγο με τη Σειρά 3 GT. Το σώμα και το πλαίσιο του θα κάνουν χρήση carbon, ενώ η BMW έχει επιβεβαιώσει ότι το i5 θα προσφέρεται είτε ως αμιγώς ηλεκτρικό, είτε με έναν range-extender βενζινοκινητήρα. Ο βενζινοκινητήρας αυτός, θα καλύψει το “κενό” που δημιουργείται μέχρι το σημείο που η τεχνολογία θα μπορεί να προσφέρει μπαταρίες με ικανοποιητική αυτονομία.

bmw_i5_patent_images_02

Οι μπαταρίες του ηλεκτροκινητήρα του λέγεται ότι θα του δίνουν αυτονομία μεγαλύτερη των 320 χλμ/ώρα. Μάλιστα η BMW φημολογείται πως θα τοποθετήσει σε αυτό και αυτόνομη τεχνολογία, με το μοντέλο να αναμένεται στην αγορά κάποια στιγμή μέσα στη διετία 2017-2018.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...