Επίσημο: Ο Perez στη Force India και το 2017

Σχετικά άρθρα

Motor Racing - Formula One World Championship - Malaysian Grand Prix - Preparation Day - Sepang, Malaysia

Το περασμένο καλοκαίρι, η Force India είχε δηλώσει πως δεν πρόκειται να αλλάξει οδηγικό δίδυμο για τη νέα σεζόν. Ο Nico Hulkenberg έχει συμβόλαιο που διαρκεί μέχρι το τέλος του 2017, ενώ ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Vijay Mallya, είχε πει ο πως δίπλα στον Γερμανό οδηγό θα βρίσκεται για 4η συνεχόμενη χρονιά ο Sergio Perez.

Το μόνο που έλειπε ήταν η επισημοποίηση του γεγονότος, η οποία έρχεται από τον ίδιο τον Μεξικανό οδηγό. Ο 26χρονος δηλώνει, φυσικά, ευτυχής για την ανανέωση της συνεργασίας τους, ελπίζοντας πως θα ανταποδώσει με καλά αποτελέσματα στο μέλλον.

Είμαι χαρούμενος που επιβεβαιώνω ότι θα αγωνίζομαι για την Force India το 2017, καθώς η ομάδα και οι υποστηρικτές μου έχουν φτάσει σε συμφωνίες. Είμαι πολύ χαρούμενος με αυτή την ομάδα κι έχω καλή αίσθηση για το μέλλον. Έχω δει την πρόοδο που έχουμε κάνει τα τελευταία χρόνια και είμαι σίγουρος ότι έχουμε τη δυναμική να πετύχουμε ακόμα περισσότερα προχωρώντας μπροστά.

Η ομάδα με γνωρίζει καλά και είναι σημαντικό να έχουμε σταθερότητα, ιδιαίτερα με κάποιες μεγάλες αλλαγές που είναι προγραμματισμένες για την επόμενη χρονιά. Είμαι ενθουσιασμένος με το υπόλοιπο της σεζόν και για την πρόκληση που μας περιμένει το 2017.

Ευχαριστώ όλη την ομάδα για την εμπιστοσύνη που έδειξε σ’ εμένα και θα κάνω το καλύτερο που μπορώ για να τους επιστρέψω την εμπιστοσύνη με βαθμούς, βάθρα και νίκες, ελπίζω. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου από το Μεξικό, ιδιαίτερα την Telmex και την Telcel, οι οποίες με υποστηρίζουν από τότε που ήμουν μικρό παιδί. Συνεχίζουν να παίζουν σημαντικό ρόλο στο ταξίδι μου στο άθλημα.

ΠηγήForce India

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα