Η Lada κάνει το Xray ακόμα καλύτερο εκτός δρόμου

Σχετικά άρθρα

38578

Το 40% της ρωσικής αγοράς αποτελείται από SUV ή crossover, με το Lada Xray να καταλαμβάνει μια από τις πρώτες 10 θέσεις στις πωλήσεις. Εύλογα λοιπόν η εταιρία αποφάσισε να του προσθέσει μερικά χαρακτηριστικά ακόμα για να του προσδώσει ακόμα περισσότερες δυνατότητες εκτός δρόμου και να το κάνει ακόμα πιο ανταγωνιστικό.

Το Xray λοιπόν θα αποκτήσει σύστημα απενεργοποίησης των ηλεκτρονικών βοηθημάτων όπως το ESC και το traction control με το πάτημα ενός κουμπιού. Αν όμως η ταχύτητα ανέβει πάνω από τα 50 χλμ/ώρα το σύστημα θα ενεργοποιείται και πάλι αυτόματα για χάρη της ασφάλειας.

Εκτός από τη δυνατότητα απενεργοποίησης των βοηθημάτων, το crossover της ρωσικής εταιρίας θα προσφέρεται πλεόν και με το πακέτο Prestige με πίσω κάμερα, ηχοσύστημα 6 ηχείων, σύστημα πλοήγησης και φιμέ παράθυρα πίσω.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το Lada Niva αποκτά ABS και ESP

Παρά το γεγονός πως το Lada Niva κυκλοφορεί από το 1977, το ρώσικo μοντέλο αρνείται να "πεθάνει" και η εταιρία ανακοίνωσε την MY2024 έκδοση...

Η Lada παρουσίασε το X-Cross 5, ένα rebadged μοντέλο της κινέζικης FAW

Η Renault διέκοψε τις σχέσεις της με τη Lada εξαιτίας της συνεχιζόμενης εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία, με τη ρωσική αυτοκινητοβιομηχανία να στρέφεται στην...