Ακόμα μία Mustang βγαίνει από τον δρόμο και τρακάρει

Σχετικά άρθρα

mustang-crash

Νομίζω πως είναι γνωστά σε όλους μας αστεία με τις Mustang και τα πλήθη. Πραγματικά, κάποια είναι πολύ πετυχημένα, αλλά η πραγματικότητα είναι πιο τρομακτική, καθώς δεν είναι λίγο να βλέπεις ένα αυτοκίνητο να κινείται πάνω σε συγκεντρωμένο κόσμο. Το τελευταίο περιστατικό συνέβη πριν από  μερικές ημέρες, όταν μία Shelby GT350 παραλίγο να χτυπήσει ανθρώπους στο Houston του Texas.

Ένα νέο περιστατικό καταγράφηκε μερικές μέρες αργότερα. Το περιστατικό έλαβε χώρα στο Lake Forest Sports Cars event, στο Lake Bluff του Illinois. Μια Shelby Mustang προηγούμενης γενιάς θέλησε να κάνει ένα προσπέρασμα αλλάζοντας γραμμή, όμως ο οδηγός έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα να βγει από τον δρόμο και να χτυπήσει σε ένα δέντρο.

Στο σημείο βρισκόταν κάποιοι άνθρωποι, αλλά πρόλαβαν να αποφύγουν το αυτοκίνητο, ενώ οι ζημιές της Mustang δεν φαίνεται να είναι σοβαρές.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...