Ανανεωμένη Ford Mustang με 10άρι κιβώτιο

Σχετικά άρθρα

ford-mustang-gt-4

Κουβαλώντας ήδη τρία χρόνια στην πλάτη της, η τελευταίας γενιάς Mustang μετράει το πρώτο της facelift. Εκτός από τις πρώτες πινελιές φρεσκάδας σε εμπρός γρίλια, τα διαφοροποιημένα φωτιστικά σώματα  και προφυλακτήρες εμπρός και πίσω αλλά και διάφορες λεπτομέρειες στο εσωτερικό, η μεγάλη βελτίωση βρίσκεται στο κιβώτιο ταχυτήτων, όπου πλέον θα συναντάμε το 10τάχυτο αυτόματο κιβώτιο, το ίδιο με της Camaro.

Από στοιχεία που συγκεντρώθηκαν, μαθαίνουμε ότι θα διατηρηθούν ο 2,3-λίτρων EcoBoost, ο 5.0-λίτρων V8 (ο μόνος ο οποίος θα τοποθετηθεί το νέο κιβώτιο λογικά) αλλά και ο “αμερικάνικος” V6 3,7 κυβικών εκατοστών. Η παρουσίαση της Mustang (f/l) πιθανολογείται να γίνει είτε στην έκθεση του Los Angeles τον επόμενο μήνα, είτε τον Γενάρη στην έκθεση αυτοκινήτων του Detroit, με την εταιρία να δηλώνει πως θα διαθέσει το κιβώτιο στην αγορά της Αμερικής αλλά δεν έχει υπάρξει ακόμα κάποια επιβεβαίωση σχετικά με την αγορά της Ευρώπης.

ΠηγήAutocar

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...