Red Bull: Η Renault προσφέρει δωρεάν κινητήρες για τον Sainz, δεν τον δίνουμε

Σχετικά άρθρα

carlos-sainz

Στο τέλος της μεταβατικής της χρονιάς βρίσκεται η Renault. Η επιστροφή των Γάλλων ως εργοστασιακή ομάδα δεν ήταν κάτι το εύκολο, γι’ αυτό και ζήτησαν πίστωση χρόνου, πιστεύοντας ότι το 2017 θα είναι μια καλύτερη σεζόν γι’ αυτούς. Η ομάδα του Enstone δεν είναι απόλυτα ικανοποιημένη από τους οδηγούς της, γι’ αυτό και βρίσκεται σε αναζήτηση διδύμου για το 2017, με τους Nico Hulkenberg, Valtteri Bottas και Carlos Sainz να είναι μερικά από τα ονόματα που θα ήθελαν στα μονοθέσιά τους.

Η Red Bull Racing κρατά πάντα σκληρά στάση όσον αφορά τους οδηγούς, καθώς η αυστριακή ομάδα αποτελεί ένα καλό φυτώριο, όπως έδειξε με τους Max Verstappen και Carlos Sainz. Ο Christian Horner αναφέρεται στο ενδιαφέρον των Γάλλων για τον Sainz, λέγοντας μάλιστα πως προσφέρουν ακόμα και δωρεάν κινητήρες!

Ο Βρετανός, όμως, ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται να αφήσουν ελεύθερο τον Ισπανό, επισημαίνοντας πως έχουν επενδύσει όλα αυτά τα χρόνια επάνω του, κάτι που σημαίνει ότι μια αποδέσμευση θα τα ακύρωνε όλα, ενώ λέει ξεκάθαρα πως δεν έχουν καμία ελπίδα να τον αποκτήσουν.

Νομίζω ότι θα πρέπει να τα παρατήσουν. Γιατί να τον αφήσουμε να φύγει; Έχει μακροπρόθεσμη συμφωνία με τη Red Bull και αυτή τη στιγμή δε θα έλεγα ότι η Renault είναι καλύτερη επιλογή από την Toro Rosso. Έχουμε άμεση πρόσβαση σε αυτόν.

Έτσι, έχοντας επενδύσει σε αυτόν, δίνοντας χρήματα σε όλη του την καριέρα και βάζοντάς του τώρα στη μικρότερη ομάδα της Toro Rosso, δεν έχει νόημα για ‘μάς να τον ελευθερώσουμε για τη Renault.

Ο ίδιος ο Sainz θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στη Red Bull Racing, αφού εκεί βλέπει ότι είναι πιθανότερο να κερδίσει τον πρώτο του παγκόσμιο τίτλο.

Αν έπρεπε να διαλέξω το πού θα κερδίσω τον πρώτο μου παγκόσμιο πρωτάθλημα, χωρίς αμφιβολία θα ήταν με τη Red Bull, κι ελπίζω ότι αυτό θα συμβεί σύντομα.

ΠηγήSky Sports

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...