Το νέο 7-θέσιο SUV της SsangYong θα στοχεύει στο Land Rover Discovery Sport

Σχετικά άρθρα

ssangyong-liv-2-suv-concept3

Η SsangYong στην έκθεση του Παρισιού έφερε το LIV-2 SUV Concept που μας δείχνει το νέο Rexton και με αυτό το μοντέλο η Κορεάτικη εταιρεία θέλει να στοχεύσει στο Land Rover Discovery Sport καθώς και στα Kia Sorento και Hyundai Santa Fe.

Η SsangYong θέλει να ανανεώσει πλήρως την γκάμα της και για τον λόγο αυτό θα παρουσιάσει αρκετά νέα μοντέλα στο μέλλον. Το νέο αυτοκίνητο θα πατά πάνω σε μια νέα πλατφόρμα που θα χρησιμοποιηθεί από το 7-θέσιο SUV και MPV. Μέχρι στιγμής η εταιρεία διαθέτει δύο πλατφόρμες, μια μονοκοκ που χρησιμοποιεί για τα αυτοκίνητα όπως το Tivoli και μια πλαισίου σκάλας για τα μεγαλύτερα SUV της όπως το Rexton. O Johng-sik Choi, Διευθύνων σύμβουλος της SsangYong Motor Company δήλωσε:

Η εταιρεία θα εξελίξει μια νέα παγκόσμια monocoque πλατφόρμα για το D-Segment που πάνω της θα κατασκευαστούν ένα D-SUV και ένα D-MPV στα επόμενα πέντε χρόνια. Ως ένας off-road κατασκευαστής μας αρέσει να κρατάμε ένα όχημα τύπου σκάλας, αλλά πλήρως εκσυγχρονισμένο. Εμείς ειδικευόμαστε σε αυτό έχοντας 65 χρόνια κληρονομιάς της μάρκας που προέρχονται από ένα body-on-frame chassis μαζί με τους κινητήρες ντίζελ και αυτό το χαρακτηριστικό μας διαφοροποιεί από τους άλλους κατασκευαστές.

Η εταιρεία σκοπεύει να αυξήσει την παραγωγή των εργοστασίων της έως τα 500,000 αυτοκίνητα το χρόνο, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία της εταιρείας, της μητρικής Mahindra και την LG U+ που είναι θυγατρική της LG.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

SsangYong Torres EVX

Την ηλεκτρική έκδοση του Torres αποκάλυψε σήμερα η SsangYong, η οποία στην έκθεση Seoul Mobility Show στις 30 Μαρτίου θα παρουσιάσει συνολικά 16 πρωτότυπα...