“Η TVR είναι θόρυβος και σπινιαρίσματα μπροστά από την pub”

Σχετικά άρθρα

210316tvr

Τάδε έφη ο ιδιοκτήτης της TVR, Les Edgar, όταν ρωτήθηκε γιατί βοηθά να είσαι petrolhead όταν έχεις την δική σου εταιρία και μόνο από αυτό, καταλαβαίνεις ότι μπορεί να μην ξέρει πολλά για την μηχανολογική πλευρά των αυτοκινήτων, αλλά ξέρει πολύ καλά τι εστί TVR.

Πέρα από την πλάκα όμως, η TVR φαίνεται πως είναι σε καλό δρόμο – αν εξαιρέσεις την εκάστοτε γκάφα. Από το καλοκαίρι του 2015 που ανακοινώθηκε ότι η εταιρία ξαναζεί, η TVR έχει εξασφαλίσει έναν V8 κινητήρα από την Cosworth που θα αποδίδει τουλάχιστον 420 άλογα, την συμβολή του Gordon Murray με το iStream Carbon πλαίσιο και ανακοίνωσε τόσο την κατασκευή ενός νέου εργοστασίου στην Ουαλία, όσο και την συμμετοχή της στο Le Mans το 2018. Όμως, πώς θα είναι το νέο TVR;

Το νέο αυτοκίνητο θα είναι extra θορυβώδες, ultra αξιόπιστο και θα έχει τρελό εξωτερικό και εσωτερικό.

Δήλωσε ο Les Edgar. Συνέχισε όμως σε πιο σοβαρό ύφος.

Είμαστε μία μικρή εταιρία, οπότε δεν μπορούμε να ξοδέψουμε χρόνο και χρήμα σε gadgets που κάνουν τα αυτοκίνητα πιο πρακτικά για ένα μεγαλύτερο group ανθρώπων. Το TVR πρέπει να είναι καλοσχεδιασμένο αλλά πρέπει να αποφύγουμε την εξέλιξη πολύπλοκων ηλεκτρονικών. Προσθέτουν βάρος, πολυπλοκότητα και πιθανώς, προβλήματα αξιοπιστίας.

Ο Edgar είπε επίσης ότι αυτός και η ομάδα που σχεδιάζει και εξελίσσει το αυτοκίνητο έχουν οδηγήσει πάρα πολλά sports cars για να τα αξιολογήσουν και να συγκρίνουν το TVR με αυτά ενώ τελείωσε τη συνέντευξη περιγράφοντας τι πρέπει να κάνει για να κερδίσει τους υποψήφιους πελάτες: “Πρέπει να είναι θορυβώδες, να στρίβει και είναι πανέμορφο”.

ΠηγήTopGear.com

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...