Η Red Bull διαψεύδει τις φήμες σχετικά με τον James Allison

Σχετικά άρθρα

red-bull-racing

Ο James Allison είναι ένας από τους καλύτερους τεχνικούς της Formula 1 και η Ferrari θέλησε να αποτελέσει την αιχμή του δόρατος μιας ομάδας που θα πήγαινε την ιταλική ομάδα ξανά στην κορυφή. Η οικογένεια του Βρετανού, όμως, χτυπήθηκε από τον θάνατο της γυναίκας του, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το Maranello, δίχως να έχει πετύχει τον στόχο του.

Ένα τέτοιο όνομα δεν μπορεί να μείνει άνεργο, έτσι κυκλοφόρησαν διάφορες φήμες σχετικά με το μέλλον του. Μία από τις ομάδες που ακούστηκαν έντονα στα paddock του Ιαπωνικού Grand Prix ήταν η Red Bull, προκειμένου ο Allison να λειτουργήσει ως αντικαταστάτης του Adrian Newey, ο οποίος απομακρύνεται σιγά-σιγά από τη Formula 1, παρόλο που θα έχει συμμετοχή στην RB13 του 2017.

Ο Helmut Marko, όμως, πληροφορήθηκε για τις φήμες αυτές, σπεύδοντας να δηλώσει πως ο Allison δεν πρόκειται να δουλέψει για την ομάδα του Milton Keynes, ενώ είπε πως κατά πάσα πιθανότητα θα επιστρέψει στη Renault.

Αυτό είναι μια ανοησία. Δεν μιλάμε μαζί του, αλλά είμαστε της γνώμης ότι πηγαίνει πίσω στο Enstone με τη Renault.

Σίγουρα, η Renault ήταν μέσα στις ομάδες που ακούστηκαν, όπως συμβαίνει και με τη McLaren, αν και η ομάδα του Woking μάλλον δεν εμπλέκεται πραγματικά.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...