Η Force India δεν στέκεται εμπόδιο στην αποχώρηση του Hulkenberg

Σχετικά άρθρα

Motor Racing - Formula One World Championship - Singapore Grand Prix - Preparation Day - Singapore, Singapore

Το οδηγικό δίδυμο που θα ήθελε η Renault για το 2017 δεν είναι άλλο από τους Nico Hulkenberg και Valtteri Bottas. Ο πρώτος έχει συμβόλαιο με την Force India για το 2017, ενώ ο δεύτερος θα μπορούσε κάλλιστα να αποχωρήσει από τη Williams. Οι φήμες είναι έντονες για τον Γερμανό και τον θέλουν να βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τη γαλλική ομάδα.

Το σπάσιμο του συμβολαίου είναι κάτι που έχουμε δει στο παρελθόν και είναι ένα πιθανό σενάριο για τον Hulkenberg. Μάλιστα, μια πηγή από την ινδική ομάδα δηλώνει πως δε θα αποτελέσει εμπόδιο για τη μεταγραφή του στη Renault, αφού τόσα χρόνια έχει προσφέρει πολλά στην ομάδα, όντας μάλιστα πολύ πιστός.

Ο Nico έχει υπάρξει πάρα πολύ καλός οδηγός και πολύ πιστός όλα αυτά τα χρόνια, για να του σταθεί η ομάδα εμπόδιο στον δρόμο του. Αν ένας οδηγός όπως ο Nico, που είναι 29 ετών, έχει την ευκαιρία με έναν κατασκευαστή που θα του αλλάξει τη ζωή, γιατί μια ομάδα να σταθεί εμπόδιο;

Αντίθετα είναι τα λόγια του Bob Fernley. Ο αναπληρωτής επί κεφαλής της ομάδας επισημαίνει πως, από τη στιγμή που υπάρχει συμβόλαιο, δεν έχει να σχολιάσει κάτι, δείχνοντας αρνητικός στην αποχώρηση του Hulkenberg.

Δεν υπάρχει τίποτα, είναι καθαρές εικασίες. Δεν έχουμε καμία προσέγγιση, τίποτα απολύτως. Έχουμε συμβόλαιο και με τους δύο οδηγούς τώρα. Δεν χρειάζεται να σχολιαστεί κάτι σε περίπτωση που ζητήσει να φύγει. Και οι δύο οδηγοί έχουν συμβόλαιο τώρα.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...