Η Lynk and Co teasάρει από αυτοκίνητο μέχρι ποδήλατο

Σχετικά άρθρα

lynk-and-co

Πριν από 10 ημέρες η Geely, η μητρική εταιρία της Volvo, ίδρυσε μια νέα εταιρία με όνομα Lynk and Co και σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν δημοσιευτεί έως τώρα, η νεοσυσταθείσα εταιρία θα επικεντρωθεί στην τεχνολογία του αυτοκινήτου. Με αφορμή την εμφάνιση στην σκηνή εταιριών όπως η Tesla, η Faraday Future και η Detroit Electric, η κινέζικη Geely, δεν θα μπορούσε να λείπει από το προσκήνιο.

Τώρα η εταιρία έδωσε το πρώτο teaser video της, το οποίο μας δείχνει τι να περιμένουμε από αυτή, από ένα crossover αυτοκίνητο, μέχρι ένα ποδήλατο και υπηρεσίες cloud. Η Lynk and Co θα ξεκινήσει στις 20 Οκτωβρίου με νέο εμπορικό σήμα και θα επικεντρώνεται στην κινητικότητα και στην τεχνολογία του αυτοκινήτου. Η εταιρία μάλιστα αποσκοπεί σε δυνατές συνεργασίες με την Volvo καθώς θα μοιράζονται το ίδιο εργοστάσιο στο Gothenburg, ενώ είναι αρκετά πιθανό το αυτοκίνητο να κατασκευάζεται πάνω στην CMA πλατφόρμα της Geely/Volvo.

https://www.youtube.com/watch?v=q29_-1KC5P8

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...