Spy Photos: Ο αντικαταστάτης της McLaren 650S

Σχετικά άρθρα

mclaren-p14-1

Η McLaren έχει ξεκινήσει τις δοκιμές του αυτοκινήτου που θα αντικαταστήσει την 650S. Το αυτοκίνητο έχει κωδική ονομασία P14 και θα παρουσιαστεί στην έκθεση της Γενεύης τον Μάρτιο του 2018. Θα είναι δυνατότερο από την 650S των 650 ίππων, με τα 0-100 χλμ/ώρα να έρχονται σε λιγότερο από 3 δευτερόλεπτα, με την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 330 χλμ/ώρα.

Το αυτοκίνητο που έχει αντίπαλο την Ferrari 488 GTB, θα βασίζεται και αυτό πάνω στο carbon μονοκοκ σασί της McLaren και θα φορά τον ίδιο V8 twin-turbo κινητήρα 3,8-λίτρων. Σύμφωνα με τον αρχισχεδιαστή της McLaren, Frank Stephenson, η P14 θα έχει “ακόμη πιο τρελό σχεδιασμό” από την P1, διατηρώντας τη γνώριμη σχεδίαση του εμπρός προφυλακτήρα και τις πλευρικές εισαγωγές αέρα.

mclaren-p14-2

Το μοντέλο εκτός από coupe θα είναι διαθέσιμο και σε ανοικτή Spider έκδοση, που θα παρουσιαστεί έναν χρόνο μετά, με την τιμή των μοντέλων θα είναι αυξημένη σε σχέση με αυτές των 650S.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...