Διέρρευσαν και τα προσχέδια της νέας Μ5

Σχετικά άρθρα

new-m5

BMW είναι on fire τις τελευταίες μέρες. Μετά τη τη διαρροή των φώτο της νέας 5αρας, που ακολουθήθηκε από την επίσημη παρουσίαση του μοντέλου, δημιουργήθηκαν μεγάλες προσδοκίες για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει η νέα Μ5. Έβαλε το χέρι της και η ίδια η BMW, με τα τα νούμερα που αποκάλυψε για την 550i xDrive και η αγωνία χτύπησε “κόφτες”.

Μια νέα διαρροή φαίνεται πως ήρθε να μας λυτρώσει, καθώς σύμφωνα με το The Cammed & Tubbed Podcast, αυτή η ψηφιακή απεικόνιση αποτελεί το πρόσωπο της νέας κορυφαίας 5αρας. Το σχέδιο CAD φέρεται πως έφυγε από τα σπλάχνα του σχεδιαστηρίου, μέσω ανώνυμου (αναμενόμενα) tip και δεν διαφέρει ιδιαίτερα από τα διάφορα ανεπίσημα renderings που κατά καιρούς βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Η πιστότητα και η λεπτομέρεια, ωστόσο, (μαζί με την ελπίδα) μας πείθουν σε ικανοποιητικό βαθμό.

new2-m5

Από τεχνικής άποψης τηρείται σιγή ιχθύος, όμως μια ιδέα μπορούμε να τη σχηματίσουμε. Εφ’όσον η 550i xDrive ρίχνει “στα αυτιά” της Μ5 F10 με ένα ξερό “4αρι” για τα 0-100, έχοντας 455 άλογα (αλλά και το μπόνους της τετρακίνησης), η Μ5 G30 θα πρέπει να κυμανθεί τουλάχιστον στα ίδια επίπεδα με την προηγούμενη. Ήτοι 560 για αρχή, σε συνδυασμό με το ελαφρύτερο αμάξωμα της νέας γενιάς. Πηγές από την βαυαρική εταιρία ανεβάζουν το νούμερο στα 600 άλογα, ίσα με την  γρηγορότερη Μ5 όλων των εποχών, την Jahre Edition.

Δεδομένων των σπιτιών και των στομάτων που έκλεισε η Giulia Quadrifoglio στο ‘Ring (έστω κι αν παίζει “μία κάτω” σε μέγεθος), της Panamera Turbo που “τρέφεται” με ελαφρύτερες και πιο σπορ κατασκευές, την κλασική αξία της Mercedes E63 AMG, τα εύκολα προσβάσιμα και “ανεβάσιμα” άτια του του RS6 και τους Aμερικανούς που -από το πουθενά- έχουν φτάσει να τραμπουκίζουν τους Γερμανούς στην έδρα τους, γίνεται εύκολα αντιληπτό πως η νέα κορωνίδα του M GmbH έχει “βαρβάτη” ανάβαση μπροστά της.

m5

Αν μοιάζει στα renderings και πηγαίνει όπως προϊδεάζουν τα πλάνα από την “Πράσινη Κόλαση”,πάντως, έχουμε μπροστά μας μεγάλα ντέρμπι.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η AC Schnitzer βελτιώνει την BMW X5 facelift

Ο βελτιωτικός οίκος AC Schnitzer παρουσιάζει το νέο bodykit που ετοίμασε για την ανανεωμένη BMW X5. Αυτό αποτελείται spoiler στον μπροστινό προφυλακτήρα, αεροτομή, φουσκώματα...

Η Renegade Design βελτιώνει τη νέα BMW Σειρά 5

Η Renegade Design είναι ένας βελτιωτικός οίκος με έδρα το Ντουμπάι και έχει προσφέρει ένα bodykit για τη νέα γενιά της BMW 5 Series. https://youtu.be/mJN_poHtpLs Το...

Ανανέωση για τις BMW 4 Series Gran Coupe και i4

Λίγους μήνες μετά την αποκάλυψη των ανανεωμένων 4-Series και M4, η BMW παρουσιάσει τις ανανεωμένες 4 Series Gran Coupe και i4. Τα αυτοκίνητα αποκτούν...