Αποφασισμένος για όλα ο Hamilton

Σχετικά άρθρα

2016 Italian Grand Prix, Saturday

Η πλάστηκα έχει γείρει για τα καλά υπέρ του Nico Rosberg για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος, καθώς ο Γερμανός χρειάζεται τρεις δεύτερες θέσεις και μία τρίτη θέση για να παραμείνει πρώτος ακόμα κι αν ο Lewis Hamilton κερδίσει σε όλους τους αγώνες που έχουν απομείνει. Αυτός θα είναι και ο πρωταρχικός στόχος του Πρωταθλητής, ελπίζοντας σε τουλάχιστον ένα στραβοπάτημα του team-mate του.

Ο επόμενος αγώνας θα διεξαχθεί στο Austin, μία πίστα στην οποία ο Hamilton τα έχει πάει εξαιρετικά. Στους 4 αγώνες, ο Βρετανός έχει κερδίσει τρεις φορές, ενώ η περσινή νίκη τού εξασφάλισε και μαθηματικά τον τρίτο του πρωτάθλημα. Ο 31χρονος γνωρίζει ότι έχει αρκετούς οπαδούς εκεί, ελπίζοντας πως και φέτος τα πράγματα θα κυλήσουν για το δικό του όφελος.

Μένουν 4 αγώνες για να κάνουμε τα περισσότερα και σκοπεύω να κάνω ακριβώς αυτό. Θα παλέψω όσο πιο σκληρά μπορώ σε κάθε Grand Prix, δίνοντάς τα όλα για τη νίκη, και από εκεί και πέρα βλέποντας τι γίνεται. Δε θα αφήσω τίποτα πίσω. Η Αμερική είναι σαν ο δεύτερος αγώνας εντός έδρας για ‘μένα αυτές τις ημέρες. Αγαπώ τη χώρα, την κουλτούρα, τον κόσμο και την πίστα, έτσι δεν μπορώ να περιμένω για να ξεκινήσουμε.

Έχω μερικές σπουδαίες αναμνήσεις από το Austin, με τρεις νίκες στους 4 αγώνες και φυσικά την νίκη για τον τίτλο πέρυσι. Αυτή είναι, χωρίς αμφιβολία, μία από τις καλύτερες στιγμές τις καριέρας μου. Είναι σχεδόν σαν να μ’ έχουν υιοθετήσει οι οπαδοί, έτσι θα προσπαθήσω να διοχετεύσω όλη αυτή την ενέργεια στο 3ήμερο.

ΠηγήMercedes AMG

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα