Διέρρευσαν φωτογραφίες του νέου VW Touareg

Σχετικά άρθρα

2017_vw_touareg_leaked_14

H δεύτερη γενιά του Volkswagen Touareg παρουσιάστηκε το 2011, για να του κάνει μια ελαφριά ανανέωση η γερμανική εταιρία το 2014. Η επόμενη γενιά του μοντέλου, όμως, ήδη ετοιμάζεται ώστε να λανσαριστεί κάποια στιγμή εντός του 2017, και αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες από το κινέζικο γραφείο ευρεσιτεχνίας.

Σχεδιαστικά μοιάζει να δανείζεται αρκετά στοιχεία από το T-Prime Concept GTE, που είδαμε τον περασμένο Απρίλιο στην έκθεση του Πεκίνο.

2017_vw_touareg_leaked_11

Το νέο Touareg, θα βασίζεται στην MLB πλατφόρμα που ήδη χρησιμοποιεί το Audi Q7 και η Bentley Bentayga, που σημαίνει ότι ενώ θα είναι μεγαλύτερο από τον προκάτοχο του, θα είναι ελαφρύτερο, πέφτοντας κάτω από τους δύο τόνους.

Όσον αφορά στους κινητήρες, παρότι είναι νωρίς ακόμα, ακούγεται ότι θα προσφέρονται τόσο ένας ολοκαίνουριος πετρελαιοκινητήρας με 300 άλογα, όσο και ένας V6 βενζινοκινητήρας με περίπου 330 άλογα. Επίσης, η λογική λέει ότι στην γκάμα του νέου Touareg θα υπάρχει και μία plug-in υβριδική έκδοση που θα χρησιμοποιεί το drivetrain του Q7 e-tron – τρίλιτρος TDI με ηλεκτροκινητήρα και μπαταρία ιόντων λιθίου.
2017_vw_touareg_leaked_15

Το concept στο οποίο βασίζεται έχει μήκος 5,06 μέτρα, 1 εκατοστό μεγαλύτερο σε μήκος από το Phaeton, πλάτος 1.999 χλστ. και ύψος 1.707 χλστ. Διαθέτει LED φωτιστικά σώματα ημέρας C σχεδιασμού και στο εσωτερικό συναντάμε ψηφιακό πίνακα οργάνων 12″, με την καμπυλωτή οθόνη αφής του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας να είναι 15″. Το τιμόνι δεν έχει συμβατικά κουμπιά, μιας και αυτά έχουν αντικατασταθεί από επιφάνειες αφής. Στο πίσω μέρος υπάρχει μια οθόνη αφής 9,6″, τοποθετημένη στο κέντρο ανάμεσα στα καθίσματα, μέσω της οποίας οι πίσω επιβάτες μπορούν να ρυθμίσουν πολλές λειτουργίες.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Tο Σεπτέμβριο τα αποκαλυπτήρια της νέας γενιάς του VW Transporter

Στα τέλη του περασμένου έτους, η Volkswagen ξεκίνησε την teasing καμπάνια του νέου Transporter (T7), για να ανακοινώσει σήμερα ότι το μοντέλο θα αποκαλυφθεί...

Η VW παρουσιάζει τα ID.3 GTX και ID.7 GTX Tourer

Τις γρήγορες GTX εκδόσεις των ID.3 και ID.7 Tourer παρουσίασε σήμερα η Volkswagen. Ξεκινώντας από το ID.3 GTX, είναι πισωκίνητο και στην έκδοση GTX...
Autoblog.gr