Αυτοκίνηση 2016: Τα αυτοκίνητα της έκθεσης

Σχετικά άρθρα

Nissan-Micra-0001

Η έκθεση Αυτοκινήτου “Αυτοκίνηση 2016” ανοίγει τις πύλες της για το κοινό το Σάββατο 22 Οκτωβρίου και θα το υποδέχεται έως την Κυριακή 30 Οκτωβρίου. Εκεί θα δούμε για πρώτη φορά στην Ελλάδα αρκετά μοντέλα που παρουσιάστηκαν πριν από μερικές εβδομάδες στην έκθεση του Παρισιού.

Στην έκθεση συμμετέχουν οι Abarth, Alfa Romeo, Audi, BMW, Dacia, Fiat, Ford, Isuzu, Mercedes, Mini, Nissan, Porsche, Renault, SsangYong ,Seat, Skoda, Smart, Subaru, VW και Volvo. Συγκεκριμένα η Abarth θα παρουσιάσει εκεί το 124 Spider, με την Alfa Romeo να μας δείχνει την Giulia, ενώ η Fiat θα έχει το 124 Spider, το 5θυρο Tipo hatchback και το Fullback.

Η Audi στα δύο περίπτερα της θα εκθέτει τα Q2, Q3 Sport, Q7 e-tron, A4 Allroad, RS6 Avant Performance, A5 Coupe, A3 Sportback, S3 Sportback και A1 Sportback. Η Ford θα έχει το Ka+ αλλά και τα Fiesta ST-Line και Focus ST-Line. Η Mercedes θα έχει τα A-Class, GLA, B-Class, CLA, C-Class, C63 AMG S Coupe, E-Class, GLE 43 AMG, GLC, S-Class, fortwo cabrio, fortwo coupe, forfour. Στο περίπτερο της Nissan θα έχει περίοπτη θέση το νέο Micra, το ανανεωμένο GT-R, ενώ εκεί θα υπάρχουν τα Qashqai, Navara, Juke Nismo RS, X-Trail και Pulsar.

Η Renault θα παρουσιάσει το νέο Megane για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό, ενώ στο περίπτερο της θα βρίσκεται επίσης το ανανεωμένο Clio, όπως και η υπόλοιπη γκάμα των μοντέλων της Renault και της Dacia.

H Seat θα παρουσιάσει για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό το πρώτο της SUV, το Ateca, με τα Mii, Ibiza, Ibiza Cupra, Leon, Leon Cupra, Leon X-perience και Toledo να βρίσκονται επίσης στο περίπτερό της. Η Skoda θα φέρει το νέο Superb, τις Colour Concept των Fabia και Citigo, το Octavia RS και το Octavia Scout. Η SsangYong από τη μεριά της, θα έχει στο περίπτερό της το XLV, το Tivoli, το Rexton W και το Actyon Sports. Η Subaru θα έχει τα Outback, Forester και XV.

Η VW στο περίπτερό της θα έχει το νέο Tiguan, το ανανεωμένο up!, το Golf GTI Clubsport, το Scirocco GTS, το Polo GTI στα χρώματα του WRC, ώστε να εορταστεί ο 4ος συνεχόμενος τίτλος του Sebastian Ogier, αλλά και τα Polo, Golf Allstar, Passat R-Line, Touran R-Line, Beetle Coupe Dune, Passat Alltrack, Touareg R-Line, Multivan και Amarok V6.

Οι επισκέπτες έχουν τη ευκαιρία να πραγματοποιήσουν Test Drives με τα δημοφιλέστερα μοντέλα της ελληνικής αγοράς (ανάμεσά τους τα Ateca και Tiguan) και να κάνουν συγκρίσεις μεταξύ των αυτοκινήτων, έτσι ώστε να έχουν μια πλήρη εικόνα για το μοντέλο και την έκδοση που ενδιαφέρονται.

Το εισιτήριο καθορίστηκε στα 6 ευρώ. Παιδιά συνοδευόμενα ηλικίας μέχρι 12 ετών, δεν πληρώνουν εισιτήριο. Φοιτητικό και ειδικές κατηγορίες 3 ευρώ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Κλειστή μέχρι την 1η Μαΐου η σήραγγα “Μαλακάσι Α” της Εγνατίας Οδού

Η σήραγγα στην Κατάρα, "Μαλακάσι Α", παρόλο που δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα στατικότητας, θα παραμείνει κλειστή μέχρι την Μεγάλη Τετάρτη, 1η Μαΐου, προκειμένου να...