Ηχοσύστημα για το σπίτι από την Bentley

Σχετικά άρθρα

naim-for-bentley-muso-4

Η Bentley φημίζεται για τα πολυτελή αυτοκίνητα που κατασκευάζει. Το εσωτερικό ενός τέτοιου διακρίνεται για τη ποιότητα κατασκευής και την εμμονή στην τελειότητα. Δεν θα μπορούσε να μην ισχύει το ίδιο και για το ηχοσύστημά του, που αποδίδει τον ήχο εντελώς διαφορετικά σε σχέση με τα απλά στερεοφωνικά συστήματα των αυτοκινήτων. Τώρα έχεις την δυνατότητα να μεταφέρεις αυτή την ποιότητα και στο σπίτι σου, καθώς η βρετανική εταιρεία παρουσίασε δύο νέα μοντέλα, το Naim for Bentley Mu-so και Mu-so Qb.

Όπως βλέπεις και στις φωτογραφίες, οι ντιζαϊνάτες αυτές συσκευές πλαισιώνονται κυρίως από ξύλο και αλουμίνιο. Και οι δύο είναι internet ready, υποστηρίζουν streaming μέσω Spotify και Tidal, οι πηγές εισόδου είναι το Bluetooth, USB, AUX και μέσω αποθηκευμένης μουσικής στον υπολογιστή. Το Mu-so αποδίδει 450W ενώ το μικρό αδερφάκι του Mu-so Qb, 300W. Και τα δύο ηχοσυστήματα έχουν ένα φωτιζόμενο λογότυπο της Naim for Bentley που αναβοσβήνει όταν παίζει μουσική.

naim-for-bentley-muso-side

Οι τιμές τους; Μιας και καμία Bentley δεν είναι φτηνή, έτσι και τα ηχοσυστήματά δεν θα μπορούσαν ν’ αποκτηθούν χωρίς το ανάλογο κόστος. Η τιμή για το Mu-so ανέρχεται στα €1.335 , ενώ το Mu-so Qb στα €838.

ΠηγήNaim audio

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Nissan παρουσιάζει την πιλοτική γραμμή παραγωγής μπαταριών στερεάς κατάστασης

Η Nissan παρουσίασε σήμερα την -υπό κατασκευή- πιλοτική γραμμή παραγωγής μπαταριών στερεάς κατάστασης στο εργοστάσιό της στη Γιοκοχάμα της Ιαπωνίας. Η πιλοτική γραμμή στοχεύει...

Στο σφυρί η τελευταία Bentley Bacalar

Τον Μάρτιο του 2020 το τμήμα Mulliner της Bentley παρουσίασε το Bacalar, ένα περιορισμένης παραγωγής μοντέλο που βασίζεται στην Continental GT Convertible, και η...