Το Tesla Model 3 είναι Sold Out για το πρώτο έτος παραγωγής

Σχετικά άρθρα

Tesla Model 3

Ο Elon Musk ανακοίνωσε μέσω του λογαριασμού του στο Twitter πως το Model 3 είναι sold out για το πρώτο έτος της παραγωγής του. Ο Musk απάντησε με αυτόν τον τρόπο σε δημοσίευμα του Fortune που υποστήριζε πως η παραγωγή του Model 3 δεν θα ξεκινήσει μέχρι τα μέσα του 2018.

Ο Musk παρότι δεν ανακοίνωσε την ακριβή ημερομηνία έναρξης της παραγωγής του Model 3, ξέρουμε πως αυτή θα ξεκινήσει στα μέσα του 2017, με τα πρώτα μοντέλα να παραδίδονται στους ιδιοκτήτες τους κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2017.

Το άρθρο του Fortune, αλλά και του CNBC οδήγησαν σε πτώση της μετοχής της Tesla κατά 2%. Ωστόσο με τον Musk “να βάζει τα πράγματα στη θέση τους”, τα δύο άρθρα διορθώθηκαν με αποτέλεσμα η μετοχή της Tesla να κλείνει με κέρδη και αυτή την ώρα να έχει αξία 199,10 δολάρια. Η Tesla έχει δεχτεί ήδη περισσότερες από 400.000 προ-παραγγελίες για το Model 3, το οποίο θα έχει αυτονομία 340+ χλμ, θα διαθέτει Autopilot, με τα 0-96 χλμ/ώρα να τα κάνει σε λιγότερο από 6 δευτερόλεπτα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Tesla ανακαλεί 3.878 Cybertruck

Η Tesla ανακαλεί 3.878 Cybertruck εξαιτίας του προβλήματος με το μεταλλικό κάλυμμα του πεντάλ του γκαζιού, το οποίο ενδέχεται να μην έχει στερεωθεί καλά...

Η Tesla ζητά από τους μετόχους της να δώσουν 56 δισ. δολάρια στον Elon Musk

Η Tesla θα ζητήσει από τους μετόχους της να ψηφίσουν ξανά για το ίδιο πακέτο αποζημίωσης ύψους 56 δισεκατομμυρίων δολαρίων για τον διευθύνοντα σύμβουλο...