Τα BMW M-Performance & MINI John Cooper Works αξεσουάρ στην Ελλάδα

Σχετικά άρθρα

ggk_4558-2

Χθες προσκεκλημένοι από τη BMW Group Hellas βρεθήκαμε στις εγκαταστάσεις του υπερσύγχρονου και πλήρως εξοπλισμένου εκπαιδευτικού της κέντρου στον Ασπρόπυργο Αττικής, το οποίο λειτουργεί από το 2007, για να μας γίνει ενημέρωση για τα αξεσουάρ M-Performance της γερμανικής εταιρίας, καθώς και τα αντίστοιχα John Cooper Works για την Mini.

Αυτά πρακτικά έρχονται για να κερδίσουν την προτίμηση αυτών που ήδη κατέχουν BMW και MINI, ώστε να μην απευθυνθούν στην πληθώρα των aftermarket βελτιωτικών λύσεων. Προσφέρουν στοχευμένη βελτίωση του αυτοκινήτου με εργοστασιακό τρόπο, και φυσικά καλύπτονται από την εργοστασιακή εγγύηση και συμφωνούν με όλες τις προδιαγραφές της BMW.

Η γερμανική εταιρία προσπαθεί να εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο τρόπο την μακροχρόνια ενασχόληση της με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, και μέσω αυτής επιδεικνύει όλα τα αξεσουάρ που είναι διαθέσιμα για τα μοντέλα της, τα οποία έχουν ουσιαστική χρήση και δεν έχουν διακοσμητικό χαρακτήρα.

ggk_4563 ggk_4572

Πηγαίνοντας σε μια αντιπροσωπεία της BMW μπορείς πλέον να αγοράσεις ένα από τα M Performance μοντέλα, τα οποία αποτελούν μια εντελώς ξεχωριστή οικογένεια, και τοποθετούνται ένα σκαλί κάτω από τα μοντέλα του M Division. Όσοι, όμως, είναι ήδη είναι κάτοχοι μιας “μπέμπας” η εταιρεία προσφέρει μια τεράστια σειρά από βελτιώσεις και αναβαθμίσεις σχεδόν σε κάθε κομμάτι του αυτοκινήτου, με γνώμονα την βελτίωση των επιδόσεων και της απόλαυσης του οδηγού.

Υπάρχει ένας μεγάλος κατάλογος με αναρίθμητες επιλογές βελτίωσης για σχεδόν όλα τις εκδόσεις των μοντέλων της BMW, που ξεκινούν από τον κινητήρα και τα περιφερειακά του και φτάνουν μέχρι τις καθαρά αισθητικές παρεμβάσεις τόσο στο αμάξωμα όσο και στο εσωτερικό. Έτσι, μπορείς να βελτιώσεις την απόδοση του κινητήρα, την ανάρτηση, να τοποθετήσεις νέες ζάντες, νέα εξάτμιση, κλπ., ενώ σε μερικές περιπτώσεις μπορείς να βάλεις στο αυτοκίνητο ακόμα και μηχανικό διαφορικό περιορισμένη ολίσθησης.

Τα M Performance Parts τοποθετούνται αποκλειστικά μετά την αγορά του αυτοκινήτου, και όχι από το εργοστάσιο, αλλά γίνονται από το προσωπικό της εταιρίας, με τις σύγχρονες ελληνικές εγκαταστάσεις να είναι πληρέστατες, με ποσοστό διαθεσιμότητας των προϊόντων που αγγίζει το 88%.

ggk_4585-2

Ομοίως, συμβαίνει και για την κορυφαία έκδοση των MINI, τη John Cooper Works, όπου ναι μεν οι επιλογές είναι λιγότερες από της BMW, έχουν όμως την ίδια ή και περισσότερο ουσία, καθώς επικεντρώνονται στον κινητήρα, την εξάτμιση, την ανάρτηση και τα φρένα. Κατεβάζοντας αυτό το PDF μπορείς να δεις την αναλυτική παρουσίαση που μας έγινε, καθώς και τον ενδεικτικό τιμοκαταλόγου για την BMW Σειρά 4 και τον ανάλογο για την Mini.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...