Για νέες συνεργασίες από το 2018 προετοιμάζεται η Honda

Σχετικά άρθρα

honda-f1

Όταν το 2014 η Honda ανακοίνωνε την επιστροφή της στη Formula 1 ως κατασκευαστής κινητήρων, ελάχιστοι θα μπορούσαν να φανταστούν ότι μετά από δύο χρόνια, η ιαπωνική εταιρεία θα συνέχιζε να έχει το χειρότερο power unit στο grid. Αυτός είναι ένας λόγος για τον οποίο η McLaren παραμένει η μοναδική ομάδα με την οποία συνεργάζεται η Honda, αν και σίγουρα σημαντικό ρόλο παίζει και το βέτο των Βρετανών σχετικά με τις συνεργασίες.

Η Sauber είναι μια ομάδα που έχει ακουστεί για μια ενδεχόμενη συνεργασία με τους Ιάπωνες, ωστόσο η ελβετική ομάδα θα χρησιμοποιήσει φετινούς κινητήρες της Ferrari για το 2017. Τίποτα, όμως, δε θα πρέπει να είναι δεδομένο για το 2018. Ο επί κεφαλής της Honda Motorsport, Yusuke Hasegawa, έχει δηλώσει στο παρελθόν πως γίνονται προετοιμασίες για παροχή κινητήρων σε άλλες ομάδες, και τώρα τονίζει ότι αυτό θα μπορέσει να γίνει το 2018, ωστόσο επισημαίνει πως δεν υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον από ομάδα, ενώ θα αναλύουν πολύ προσεκτικά κάθε πιθανή ομάδα στο μέλλον.

Προετοιμαζόμαστε για να προμηθεύσουμε αρκετές ομάδες από το 2018, ωστόσο δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο σχέδιο αυτή τη στιγμή. Θα πρέπει να προσεγγιστούμε από τις ομάδες, να εξετάσουμε σοβαρά και στη συνέχεια να αποφασίσουμε.

Το θέμα, όμως, είναι να μπορέσουν οι μηχανικοί να κατασκευάσουν δυνατό και αξιόπιστο μοτέρ, προκειμένου να είναι ελκυστικό προς τους πελάτες. Διαφορετικά, δύσκολα θα ενδιαφερθεί κάποιος.

ΠηγήF1i

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Φήμες θέλουν την Mercedes να υπέγραψε με τον Carlos Sainz

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής Gazzetta dello Sport η Mercedes επέλεξε τον Carlos Sainz ως αντικαταστάτη του Lewis Hamilton, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο, με τον...

Επίσημο: Η Formula 1 ανακοίνωσε το πρόγραμμα των 24 αγώνων για το 2025

Αρκετά νωρίς φέτος, η Formula 1 αποκάλυψε το ημερολόγιο για τη σεζόν του 2025, με το Παγκόσμιο Συμβούλιο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού της FIA να εγκρίνει...