Το νέο SQ5 θα έχει δυνατότητα υπερστροφής

Σχετικά άρθρα

Το νέο Audi SQ5 θα παρουσιαστεί τον επόμενο χρόνο και ένας ανώτατος μηχανικός της εταιρίας “υποσχέθηκε” πως το αυτοκίνητο θα παρέχει τη δυνατότητα υπερστροφής και θα είναι πολύ πιο διασκεδαστικό στην οδήγηση.

Θα προσφέρεται όπως και το τρέχον μοντέλο με δύο V6 κινητήρες πετρελαίου και βενζίνης ανάλογα με την περιοχή που θα πωλείται. Στην Ευρώπη θα είναι διαθέσιμο με την diesel κινητήρα που θα παράγει περισσότερα άλογα από τα 282 του σημερινού μοντέλου χάρη στον καινούριο υπερσυμπιεστή και νέο προγραμματισμό.

Στη βασική έκδοση θα εξοπλίζεται με ελατήρια από χάλυβα και σύστημα παθητικής ανάρτησης ενώ προαιρετικά θα μπορεί να εξοπλιστεί με ενεργητική. Σχετικά με τη δυνατότητα υπερστροφής, αυτή θα παρέχεται μέσω ρύθμισης του συστήματος τετρακίνησης, ώστε να παρέχεται μεγαλύτερη ισχύς στον πίσω άξονα. Η εξέλιξη και οι δοκιμές του SQ5 θα μεταφερθούν στο Arjeplog της Σουηδίας την επόμενη εβδομάδα για να δοκιμαστεί σε οδοστρώματα με πάγο και αρκετά σκληρές καιρικές συνθήκες.

Η Audi θα δοκιμάσει και τεχνολογίες από το SQ7 στο μικρό αδερφάκι του αλλά το κόστος μάλλον θα καταστήσει τη χρησιμοποίηση τους στο επερχόμενο μοντέλο μάλλον απαγορευτική. Τέλος, μια plug-in υβριδική έκδοση αναμένεται το 2018.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα