Η Alpina κατοχύρωσε τα ονόματα XD4 και XD7

Σχετικά άρθρα

Alpina_logo

Η Alpina κατοχύρωσε δύο νέα ονόματα το XD4 και XD7 που δείχνει ότι ετοιμάζεται να παρουσιάσει δύο νέα SUV. Η εταιρεία δεν έχει πάρει ακόμα το πράσινο φως για την παραγωγή των δύο νέων αυτοκίνητων που θα την βοηθήσει να μεγαλώσει την γκάμα της, απλά δείχνει ότι εξετάζονται για την παραγωγή.

Το XD4 θα βασίζεται στην X4 και θα δεχτεί τις ανάλογες επεμβάσεις από την Alpina, θα διαθέτει ένα κινητήρα ντίζελ ιδανικό για την ευρωπαϊκή αγορά και τελικά αν πάρει έγκριση πιθανόν να την δούμε πριν το 2018. Το XD7 θα βασίζεται στην X7, το high-end SUV που ετοιμάζει η BMW, που θα παρουσιαστεί το 2019, με το μοντέλο της Alpina να παρουσιάζεται κάποιους μήνες αργότερα. Το XD7 θα έχει στόχο συγκεκριμένες αγορές όπως τις ΗΠΑ, την Κίνα και την Μέση Ανατολή όπου τα υπερπολυτελή SUV είναι κανόνας.

Αυτή την στιγμή η Alpina διαθέτει την XD3 BiTurbo που βασίζεται στην X3 και διαθέτει έναν εξακύλινδρο αλουμινένιο 3,0 λίτρο κινητήρα με δύο υπερσυμπιεστές, common-rail άμεσου ψεκασμού και τουρμπίνα μεταβλητής λειτουργίας. Ο κινητήρας αποδίδει 350 άλογα στις 4,000 σ.α.λ και μέγιστη ροπή 700 Nm.

ΠηγήBMW Blog

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Κάπως έτσι θα είναι η νέα BMW X3

Μέσα στους επόμενους μήνες η BMW θα παρουσιάσει τη νέα, τέταρτη γενιά της X3 και αυτές οι renderings φωτογραφίες μας δείχνουν πως θα μοιάζει...