Η Grantley Design μεταμορφώνει την Jaguar XKR σε F-Type

Σχετικά άρθρα

jaguar_xkr-for-sale

Οι Jaguars XKR και XK8 είναι μοντέλα που ανήκουν στην σειρά XK και εκπροσωπούν την κατηγορία 2+2 GT. Η σειρά αυτή αντλεί σχεδιαστικά στοιχεία από την XJS, με την μπροστά γρίλια να θυμίζει λίγο E-Type, και η παραγωγή της ξεκίνησε το 2006 και σταμάτησε πριν από 2 χρόνια το 2014.

Η F-Type με τη σειρά της είναι ένα αυστηρά διθέσιο σπορ αυτοκίνητο και σχεδιαστικά φέρει κάποια στοιχεία της θρυλικής E-Type. Τι κοινό έχουν λοιπόν η XK με την F-Type; Η Grantley Design, μια εταιρία με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, ειδικεύεται στο να μετατρέπει την XK να μοιάζει με F-Type.

xkr-f-type-style-rear

Η τιμή για όλο το πακέτο είναι περίπου 11.500 ευρώ, καθώς για να γίνει η μετατροπή χρειάζεται πολύ ράψε-ξήλωσε και ο χρόνος που απαιτείται είναι πάνω-κάτω 2 μήνες. Το πακέτο μετατροπής περιλαμβάνει, εμπρός και πίσω προφυλακτήρες, πλαϊνές ποδιές , εμπρός φτερά, καπό, πλαϊνές γρίλιες, προβολείς, νέο σήμα, αποστάτες στους τροχούς, νέα ενισχυμένη κεραία για το ράδιο και μια ενεργή αεροτομή που ο τρόπος λειτουργίας της είναι παρόμοιος με της F-Type. Τέλος στην τιμή είναι μέσα και το βάψιμο του αυτοκινήτου.

Στα παρακάτω βίντεο μπορούμε να παρακολουθήσουμε το τελικό αποτέλεσμα της δουλειάς της Grantley Design πάνω σε δύο XKR.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...