Δύο McLaren MSO HS στο κέντρο του Λονδίνου

Σχετικά άρθρα

mclaren-mso-hs

Η εκπληκτική ταχύτητα των μοντέλων της McLaren δεν είναι το μοναδικό τους κοινό στοιχείο. Η βρετανική εταιρεία αρέσκεται για την ώρα να παρουσιάζει βελτιωμένες εκδόσεις, αν σκεφτούμε ότι η 675LT είναι η ταχύτερη έκδοση της 650S, ενώ η MSO HS από την πλευρά της είναι ακόμα πιο σκληροπυρηνική από την 675LT.

Τη γνωρίζουμε ως 688HS, με το νούμερο να σημαίνει πως η ιπποδύναμη του twin-turbo V8 κινητήρα έχει ανέβει στα 688 άλογα (η ροπή μένει στα 700 N·m), ενώ το βάρος του αυτοκινήτου είναι 40 κιλά λιγότερο σε σχέση με την 675LT. Διαθέτει τεχνολογία και στοιχεία από την P1 GTR, με αποτέλεσμα να παράγει 220 κιλά κάθετης δύναμης στα 240 χλμ/ώρα, γεγονός που την κάνει εξαιρετικά γρήγορη στην πίστα.

Και τα 25 αυτοκίνητα έχουν γίνει sold out (ήταν παραπάνω από δεδομένο), και τώρα πιάστηκαν δύο από αυτά να κυκλοφορούν στο κέντρο του Λονδίνου. Το πρώτο είναι σε γκρι χρώμα, ενώ το δεύτερο σε πράσινο σκούρο με κίτρινες και carbon λεπτομέρειες.

ΠηγήYouTube

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Γερμανία: Κόπηκαν οι επιδοτήσεις, μειώθηκαν οι πωλήσεις των ηλεκτρικών

Ο απότομος τερματισμός των κρατικών επιδοτήσεων είχε ως αποτέλεσμα οι πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων να μειωθούν κατά 14,1% στη Γερμανία το πρώτο τρίμηνο του έτους,...