Η Faraday Future χρωστάει 21 εκατ. δολάρια σε κατασκευαστική εταιρία

Σχετικά άρθρα

Faraday Future

Και νέα προβλήματα για την Faraday Future η οποία χρωστά ήδη 21 εκατ. δολάρια στην κατασκευάστρια εταιρία που έχει αναλάβει τη κατασκευή του εργοστασίου της στη Νεβάδα. Πρόκειται για την εταιρία AECOM, με την Faraday Future να δηλώνει πως η σχέση της με την AECOM συνεχίζει να είναι “ισχυρή”.

Η Faraday Future θέλει να παρουσιάσει το πρώτο της αυτοκίνητο παραγωγής τον Ιανουάριο του 2017 στην CES, ενώ σχεδιάζει να παράγει πολυτελή ηλεκτρικά αυτοκίνητα, χρησιμοποιώντας τις πιο πρόσφατες προηγμένες τεχνολογίες. Το εργοστάσιο θα καλύπτει έκταση 900 εκταρίων, με τις εργασίες κατασκευής να ολοκληρώνονται το 2021.

Σύμφωνα με την εταιρία το νέο εργοστάσιο θα δημιουργήσει 4.500 νέες θέσεις εργασίες στη Νεβάδα μέσα στα επόμενα 10 χρόνια, ενώ θα συμβάλει στη βελτίωση των τοπικών υποδομών. Το εργοστάσιο θα χρησιμοποιεί πολλές πηγές ανανεώσιμης ενέργειας, όπως η γεωθερμία, η ηλιακή και η αιολική ενέργεια, ενώ για την κατασκευή του θα χρησιμοποιηθούν τα πιο ασφαλές και φιλικά προς το περιβάλλον υλικά.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...