Ο νέος “Ιππότης της Ασφάλτου” με τον σκηνοθέτη του “Fast & Furious”

Σχετικά άρθρα

kitt

Εδώ και πολλά χρόνια περιμένουμε την επιστροφή του “Knight Rider“. ΚΙΤΤ ακούμε και ΚΙΤΤ δεν βλέπουμε, με εξαίρεση την τραγική σειρά που έπαιξε το 2008 και είχε για πρωταγωνιστή τον άγνωστο γιο του Michael Knight παρέα με μια Shelby GT500.

Η αναμονή φαίνεται πως παίρνει τέλος, καθώς ο Justin Lin (Τοkyo Drift, FastFive, Fast & Furious και Fast & Furious 6) ανακοίνωσε πως η εταιρία παραγωγής του “YouOffendMeYouOffendMyFamily” (σκληρός) θα αναλάβει το remake της εμβληματικά cult σειράς των 80’s.

Προς το παρόν δεν υπάρχει καμία περαιτέρω ενημέρωση, ακόμα και για το αν ο Lin θα σκηνοθετεί ή απλά θα είναι παραγωγός. Αυτό που ξέρουμε είναι πως, κατά πάσα πιθανότητα, θα κάνει πρεμιέρα το 2018 μέσω online viewing (κοινώς, προς Netflix μεριά πηγαίνει).

Cast δεν υπάρχει ακόμα, ο νέος KITT εικάζεται πως θα είναι από το οπλοστάσιο της GM (ενδεχομένως Corvette), αν και δεν πρέπει να αποκλείεται η πιθανότητα της παρουσίας της εικονικής Trans-Am, έστω και σαν cameo προγόνου.

Πέρσι είχε κυκλοφορήσει ένα trailer σχετικά με το τι θα μπορούσε να πραγματεύεται η νέα σειρά, χωρίς να προχωρήσει

Για το κλείσιμο σε αφήνω με την σιγουριά πως ο David Hasselhoff θα έχει ρόλο, δίχως να γνωρίζουμε το πόσο συχνές θα είναι οι εμφανίσεις του.

ΠηγήVariety

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Suzuki: Παραγωγή 30 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ινδία

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι η συσσωρευμένη παραγωγή αυτοκινήτων ξεπέρασε τις 30 εκατομμύρια μονάδες στην Ινδία στο τέλος Μαρτίου. Η Ινδία γίνεται η δεύτερη χώρα -μετά...

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...