Dodge Shakedown Challenger, Durango Shaker και Ram Macho Power Wagon στη SEMA

Σχετικά άρθρα

An illustration of the Dodge Shakedown Challenger.

Η Mopar στη SEMA παρουσίασε έξι βελτιωμένα αυτοκίνητα της Fiat Chrysler. Το πρώτο είναι το Dodge Challenger Shakedown, ένα κλασικό resto-modding παράδειγμα, με τους ανθρώπους της Mopar να παίρνουν ένα Challenger του 1971 και να του τοποθετούν έναν μακρύ κατάλογο αξεσουάρ της εταιρίας. Πατά σε ζάντες 19″ και 20″ και κάτω από το καπό κρύβεται ένας V8 κινητήρας απόδοσης 485 ίππων που συνδυάζεται με ένα 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο της Viper. Τα μπροστά καθίσματα και το τιμόνι προέρχονται από το supercar της Dodge, με τα πίσω να έχουν αφαιρεθεί για να τοποθετηθεί roll bar.

The Jeep CJ66 is a unique cocktail of three Jeep vehicle generations and demonstrates that new Mopar power applications are also available for those more at home on the trail than the street.

Το Jeep CJ66 είναι ένα πραγματικό mash-up των Jeep του παρελθόντος, μιας και φορά το πλαίσιο από ένα Wrangler TH (1997-2006), το σώμα του Jeep CJ ενός 1966 και αρκετά μέρη από το σημερινό Wrangler JK. Ο ρετρό σχεδιασμός συμπληρώνεται με χάλκινα διακοσμητικά, τα Mopar αξεσουάρ, το κιτ εισαγωγής αέρα, τη νέα εξάτμιση, τους Rubicon προφυλακτήρες, το βαρούλκο, τα LED φώτα ομίχλης, τα καθίσματα από την Viper, το roll cage, και τις ζάντες 17″ με ελαστικά 35″.

Mopar “shook up” the Dodge Charger of the SUV segment for SEMA, creating the Dodge Durango Shaker concept.

Το Dodge Durango Shaker είναι βαμμένο σε μπλε χρώμα, έχει Shaker καπό και φορά τον V8 6,4-λίτρων κινητήρα του Challenger. Όλα τα καθίσματα έχουν αντικατασταθεί από αυτά της Viper, φορά χαμηλότερη ανάρτηση κατά 10 εκατοστά, μαύρες ζάντες 22″, πρησμένα φτερά, νέο bodykit και εξαπίστονα φρένα.

The Ram Macho Power Wagon is a bold take on the Power Wagon’s reputation for off-road capability with added versatility delivered by Mopar concept and production products.

Ακολουθεί το Ram Macho Power Wagon που φορά επιθετικό bodykit, ελαστικά 37″, νέα ανάρτηση, βαρούλκο, LED φωτιστικά σώματα και είναι βαμμένο σε πορτοκαλί χρώμα. Κάτω από το καπό υπάρχει ο V8 6,4-λίτρων κινητήρας που συνδυάζεται με ένα εξατάχυτο αυτόματο κιβώτιο.

Mopar pulled generously from its portfolio of more than 100 accessories available for the Pacifica to customize the Chrysler brand’s family-room-on-wheels and create the Chrysler Pacifica Cadence concept.

Το Chrysler Pacifica Cadence εξοπλίζεται με ζάντες 20″, σχάρα οροφής, ενώ το Ram Promaster Pit Stop έχει μετατραπεί σε ένα κινούμενο μπαρ.

Ram Commercial’s Class 2 full-size van is “highly customizable,” which puts it right in the Mopar brand’s wheelhouse, resulting in the cleverly modified, entertainment-ready Ram ProMaster Pit Stop.

Επίσης στη SEMA η Unplugged Performance παρουσίασε ένα βελτιωμένο Tesla Model X με νέο bodykit, κεραμικά φρένα, πολλά carbon διακοσμητικά και νέες ζάντες. Τέλος εκεί βρίσκονται και δύο βελτιωμένες BMW M2 και M4 της IND που ξεχωρίζουν με τα επιθετικά bodykit που φοράνε, τα carbon μέρη τους, τα μεγάλα φρένα της Brembo, της KW coilover αναρτήσεις, roll cage, τις νέες εξατμίσεις και τις νέες ζάντες.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανάκληση 284.982 Dodge Charger και Chrysler 300

Η Stellantis ανακαλεί 284.982 Dodge Charger και Chrysler 300 για πρόβλημα παρόμοιο με τους ελαττωματικούς αερόσακους της Takata. Αιτία της ανάκλησης είναι το γεγονός πως...

Ανάκληση για 38.164 Chrysler, Jeep και Ram

Η Stellantis προχωρά στην ανάκληση 38.164 αυτοκινήτων της Chrysler, Jeep και Ram στις ΗΠΑ επειδή ενδέχεται η μονάδα ελέγχου της κολόνας τιμονιού να έχει...

Επίσημο: Νέο Dodge Charger

Η Dodge παρουσιάσει τη νέα, τρίτη γενιά του Charger, με το μοντέλο να προσφέρεται τόσο ως δίπορτο, όσο και ως τετράπορτο, κάτι που επέτρεψε...

Διέρρευσε το νέο Dodge Charger

Αργότερα σήμερα η Dodge θα παρουσιάσει τη νέα γενιά του Charger αλλά ήδη διάρρευσαν φωτογραφίες του. Το μοντέλο βασίζεται στην STLA Large πλατφόρμα και...