Μια τουμπανιασμένη GLE 63 AMG “επιτίθεται” στα μάτια μας

Σχετικά άρθρα

gle-63

Δεν ξέρω κατά πόσο είσαι φαν των SAV’s (κουποειδή SUV που δεν πάνε βήμα εκτός δρόμου). Προσωπικά, θεωρώ πως όλα -πλην της πρώτης Χ6, που ήταν ο “ασθενής μηδέν” για την επιδημία- αξίζουν μια επίσκεψη στον Καιάδα.

Η GLE Coupe είναι περήφανο μέλος αυτής της συνομοταξίας και δύο βελτιωτές ένωσαν τις δυνάμεις τους, ώστε να κάνουν το καλό καλύτερο. Οι DMC και TopCar παρουσίασαν στη SEMA την άποψή τους για το γερμανικό θωρηκτό, με το αποτέλεσμα να το αφήνω στην κρίση σου.

topcar-logo

Μπροστά δεσπόζει ένας καρχαρίας (το logo της TopCar) αντί του άστρου, με τη γρίλια, τον προφυλακτήρα και το splitter να έχουν δεχθεί τις απαραίτητες πινελιές, ώστε να φέρνουν εμφανισιακά σε δόντια του δολοφόνου των θαλασσών. Πολλά από τα μέρη του αμαξώματος έχουν αντικατασταθεί με carbon (για τη μόστρα, όχι για εξοικονόμηση βάρους), στα πλαϊνά συναντάμε “βράγχια” για να είναι πιο πειστική η ταύτιση με τον καρχαρία, ενώ οι ζάντες έχουν ξεχειλώσει στις 23 ίντσες.

topcar

Πίσω είναι πιο νορμάλ τα πράγματα, με τον διαχύτη να είναι απλά μεγαλύτερος και πιο επιθετικός σε σχέση με τον εργοστασιακό. Νούμερα ιπποδύναμης δεν ανακοινώθηκαν, αλλά βάσει του ιστορικού της DMC δεν αποκλείεται να μιλάμε για τουλάχιστον 650 άλογα.

g63-rear

Η DMC TopCar GLE 63 AMG Inferno, όπως είναι η πλήρης ονομασία, θα διατεθεί αποκλειστικά στις αγορές της Aσίας και το κόστος υπολογίζεται να κυμανθεί αρκετά πάνω από τις 300.000 ευρώ.

ΠηγήDMC

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Manhart MH2 GTR II. Μια BMW M2 με 715 άλογα

Η Manhart βελτιώνει σε ακραίο βαθμό την BMW M2, με το πακέτο να το ονομάζει MH2 GTR II. Μηχανικά, ο 3,0-λιτρος εξακύλινδρος twin-turbo κινητήρας...

Η Manthey βελτιώνει την Porsche 911 GT3 Touring

Η Manthey έχει ετοιμάσει ένα βελτιωτικό πακέτο για την Porsche 911 GT3 Touring. Αυτό αποτελείται από νέο μπροστινό spoiler που παρέχει περισσότερη κάθετη δύναμη...

Εκπληκτική restomod δημιουργία της Theon στην 911 (964) Targa

Μπορεί να έχουμε συνδέσει τις restomoded Porsche 911 (ειδικά της 964 σειράς) με την Singer, φαίνεται όμως ότι η αγορά ανακατασκευασμένων παλιών Porsche παρουσιάζει...