Μια κλεμμένη Mercedes CLS έχει άσχημη κατάληξη

Σχετικά άρθρα

740492

Στις μακρινές Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, οι καταδιώξεις αυτοκινήτων είναι σαν κινηματογραφική ταινία. Κυνηγητό με αστυνομικά αυτοκίνητα, ελικόπτερα, μπλόκα και συνήθως άσχημη κατάληξη του δράστη.

Η καταδίωξη ξεκίνησε από το δυτικό Λος Άντζελες και διαδραματίστηκε για 64 χιλιόμετρα. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο οδηγός της ασημί Mercedes CLS ήταν οπλισμένος και καταδιώκονταν για κλοπή αυτοκινήτου. Το κυνηγητό έλαβε τέλος όταν ο δράστης έπεσε με μεγάλη ταχύτητα σε προστατευτικό σημείο που διαχωρίζει την οδό ταχείας κυκλοφορίας από την έξοδο. Όπως θα δεις και στο βίντεο, ο οδηγός μετά την σύγκρουση δεν είχε σοβαρά τραύματα και συνελήφθη απευθείας.

Ένα χρήσιμο συμπέρασμα από το συγκεκριμένο βίντεο είναι η ασφάλεια που προσφέρει η γερμανική εταιρεία στους οδηγούς των μοντέλων της. Παρ όλη την μετωπική σύγκρουση με μεγάλη ταχύτητα, ο οδηγός δεν υπέστη σοβαρά τραύματα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Suzuki: Παραγωγή 30 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ινδία

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι η συσσωρευμένη παραγωγή αυτοκινήτων ξεπέρασε τις 30 εκατομμύρια μονάδες στην Ινδία στο τέλος Μαρτίου. Η Ινδία γίνεται η δεύτερη χώρα -μετά...