Ο κινέζος δισεκατομμυριούχος των LeEco και Faraday Future παραδέχεται κρίση μετρητών

Σχετικά άρθρα

jia-yueting

Ο Jia Yueting είναι ένας Κινέζος δισεκατομμυριούχος ο οποίος βρίσκεται πίσω από την LeEco αλλά και την Faraday Future. Σε πρόσφατη επιστολή που απέστειλε στους εργαζομένους του, όπως αναφέρει το Bloomberg, παραδέχτηκε πως η η LeEco αντιμετωπίζει έλλειψη μετρητών, κάτι που επηρεάζεται και την Faraday Future, η οποία τον επόμενο Ιανουάριο θα παρουσιάσει το πρώτο της ηλεκτρικό SUV, που θα τοποθετηθεί απέναντι από το Tesla Model S.

Ωστόσο, ο Yueting δεν θα αφήσει την LeEco χωρίς χρήματα και έτσι σχεδιάζει να μειώσει το ετήσιο εισόδημά τους σε μόλις 1 γιουάν (13 λεπτά του ευρώ), ώστε η εταιρία να αποκτήσει μια ένεση ρευστότητας, για να προχωρήσει τα φιλόδοξα σχέδια της, όπως επισημαίνει το Reuters. Τα ανοίγματα που έκανε η LeEco ήταν πολλά, μιας και εισήλθε σε πολλά πεδία ταυτόχρονα. Πρόσφατα η εταιρία παρουσίασε μια σειρά προϊόντων για την αγορά των Η.Π.Α, συμπεριλαμβανομένων κινητών τηλεφώνων, τηλεοράσεων, ηλεκτρικών ποδηλάτων, ενώ σχεδιάζει και μια σειρά ηλεκτρικών αυτοκινήτων, που θα έχουν αυτόνομη τεχνολογία και το δικό τους μαγνητικό σύστημα φόρτισης. Ο Yueting ζητά επίσης από τους υπαλλήλους του να προχωρήσουν σε μείωση του κόστους ανάπτυξης των προϊόντων από όπου είναι δυνατόν, ενώ έτσι εξηγούνται και οι καθυστερήσεις πληρωμών της Faraday Future.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...