Αυτό είναι το καλύτερο πρόγραμμα εγγύησης για την Buggati Veyron

Σχετικά άρθρα

bug_grand_sport_05

Αν θέλεις να γίνεις και εσύ ένας από τους λίγους πανευτυχείς κατόχους μιας Bugatti Veyron αλλά το άγχος του υψηλού κόστους συντήρησης σε φρενάρει για να την αγοράσεις, υπάρχει λύση. Ο Tom Hartley ένας από τους κορυφαίους εμπόρους αυτοκινήτων που δραστηριοποιείται στο Ηνωμένο Βασίλειο θα προσφέρει με κάθε αγορά μιας μεταχειρισμένης Veyron και μια εγγύηση διάρκειας ενός έτους. Το πρόγραμμα της εγγύησης καλύπτεται από τον ασφαλιστικό πάροχο Warrantywise και το κόστος του είναι 11.232 ευρώ.

Το εν λόγω πρόγραμμα εγγύησης, Platinum Plus, περιλαμβάνει απεριόριστες αξιώσεις μέχρι το ποσό των 2,3 εκατομμυρίων ευρώ, όσο εκτιμάται και η σημερινή αξία του αυτοκινήτου. Καλύπτει όλα τα μηχανικά και ηλεκτρικά μέρη, τα λάστιχα, τους ιμάντες χρονισμού, επισκευή του κλιματιστικού, καλύπτει το κόστος των ανταλλακτικών και το κόστος των εργασιών, οδική βοήθεια και ενοικίαση οχήματος μέχρι το πέρας της επισκευής.

bugatti-veyron-w16-2015-wallpaper-3

Ο Lawrence Whittaker, Διευθύνων Σύμβουλος της Warrantywise δήλωσε:

Έχουμε εμπειρία στην κάλυψη των αναγκών σχεδόν κάθε μοντέλου αυτοκίνητου που κινείται στο δρόμο, από Ford μέχρι και Ferrari, αλλά αυτό το τελευταίο πρόγραμμα εγγύησης για τη Bugatti Veyron είναι πραγματικά το αποκορύφωμα μας. Το κόστος της επισκευής ενός τέτοιου αυτοκινήτου είναι της τάξης των αρκετών χιλιάδων ευρώ, γι αυτό θέλουμε να παρέχουμε στον Tom Hartley και στους νέους ιδιοκτήτες της Veyron το καλύτερο δυνατό ώστε να είναι βέβαιοι ότι δεν θα υπάρχουν μη αναμενόμενες χρεώσεις κατά την έναρξη της ιδιοκτησίας τους.

Τα 11,232 ευρώ για να έχεις μια ολοκληρωμένη κάλυψη από πιθανές βλάβες για ένα χρόνο, δε μου ακούγεται και μεγάλο ποσό, αν αναλογιστεί κανείς ότι το supercar με τον W16 κινητήρα των 8.000 κ.εκ. έχει εξωφρενικά υψηλό κόστος χρήσης.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Γερμανία: Κόπηκαν οι επιδοτήσεις, μειώθηκαν οι πωλήσεις των ηλεκτρικών

Ο απότομος τερματισμός των κρατικών επιδοτήσεων είχε ως αποτέλεσμα οι πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων να μειωθούν κατά 14,1% στη Γερμανία το πρώτο τρίμηνο του έτους,...