Ο Trump αναγκάζει έμμεσα τον Perez να διακόψει συνεργασία με χορηγό του

Σχετικά άρθρα

Motor Racing - Formula One World Championship - Malaysian Grand Prix - Preparation Day - Sepang, Malaysia

Φαντάζομαι, δεν είμαι ο μόνος που απορεί για το πώς οι Αμερικανοί έβαλαν στη θέση του Προέδρου της χώρας και του πλανητάρχη έναν άνθρωπο που «διέταζε» ακόμα και αυτούς που είχαν σοβαρά προβλήματα υγείας ή ακόμα και ήταν έτοιμοι να πεθάνουν, να τον ψηφίσουν, δηλώνοντας προκλητικά ότι δε νοιάζεται γι’ αυτούς, παρά μόνο για την ψήφο τους!

Ο Donald Trump φυσικά έχει προκαλέσει πολλάκις, ενώ θεωρείται ο πρώτος αντι-επιστημονικός Πρόεδρος στην ιστορία, κάτι που σίγουρα είναι πολύ σοβαρό για όλο τον πλανήτη. Ανάμεσα στα οποία -απαράδεκτα- έχει δεσμευτεί ο 70χρονος είναι η δημιουργία τείχους μεταξύ των ΗΠΑ και του Μεξικού, προκειμένου οι κάτοικοι του Μεξικού να μην περνάν τα σύνορα ή να πληρώνουν γι’ αυτό. Πώς μπορεί, όμως, να σχετίζεται αυτό με τον Sergio Perez;

Ο Μεξικανός οδηγός έχει για χορηγό του την Hawkers, εταιρεία που κατασκευάζει γυαλιά ηλίου. Η εταιρεία θέλησε να αστειευτεί στο Twitter, γράφοντας πως όταν θα χτίζεται το τοίχος, καλό θα είναι να φορούν τα γυαλιά της, για να κρύβουν τα δάκρυά τους. Η απάντηση από τον οδηγό της Force India ήταν άμεση.

Ο Perez στον λογαριασμό του στο Twitter ανακοίνωσε ότι διακόπτει τη συνεργασία με την εταιρεία, γράφοντας: «Πραγματικά, κακό σχόλιο. Σήμερα, διακόπτω τη συνεργασία μου με τη Hawkers. Ποτέ δε θα επιτρέψω σε κάποιον να κάνει πλάκα με τη χώρα μου.»

Κατά τη γνώμη μου, η αντίδραση του Μεξικανού είναι σωστή και το σχόλιο της εταιρείας εξαιρετικά άστοχο και ανώριμο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...