Alfa Romeo: 9 αυτοκίνητα έως το 2021

Σχετικά άρθρα

2017-alfa-romeo-giulia-030-1 alfa romeo logo (4)

Η Alfa Romeo, όπως δήλωσε το αφεντικό της, Reid Bigland, μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια θα βγάλει στην αγορά συνολικά 9 νέα μοντέλα.

Με την Giulia να έχει ήδη κυκλοφορήσει, ενώ το SUV της εταιρίας με την ονομασία Stelvio να γίνεται επίσημα στην έκθεση του Λος Άντζελες την επόμενη εβδομάδα, η ιταλική εταιρία ετοιμάζει επίσης ένα σεντάν μεγαλύτερων διαστάσεων από τη Giulia, που θα ονομαστεί Alfetta, καθώς και 2 νέα SUV, ένα μικρότερο και ένα μεγαλύτερο από την Stelvio. Την γκάμα θα την συμπληρώνουν η wagon έκδοση της Giulia, ένα hatch (βλέπε αντι-Giulietta) και δύο “ειδικά” μοντέλα, ή αλλιώς η νέα Brera που θα προσφέρεται σε coupe και spider εκδόσεις. Όπως είπε ο Bigland:

Στόχος μας είναι παλέψουμε στα ίσια τους Γερμανούς, αλλά αυτό δεν είναι ένα πλάνο ενός-δύο ετών. Πρέπει να βγάλουμε παράγωγα για κάθε κατηγορία.

Ακόμη και την Stelvio, καλύπτουμε μόλις το 50% της αγοράς. Πρέπει να επιλέξουμε την στρατηγική μας και να κάνουμε το σωστό. Έχουμε μια ευκαιρία να κάνουμε το καλύτερο δυνατό αυτοκίνητο με κάθε παρουσίαση.

Τα περισσότερα από τα αναμενόμενα αυτοκίνητα θα βασιστούν στην υπάρχουσα πισωκίνητη πλατφόρμα της Giulia που εξελίχθηκε από την ίδια την Alfa Romeo αποκλειστικά για χρήση σε δικά της μοντέλα, την Giorgio. Στόχος ήταν εξαρχής να αποκτήσει η Alfa Romeo ξανά το “δικό της ξεχωριστό DNA” για να μπορέσει να σταθεί με αξιώσεις απέναντι στον ανταγωνισμό, με τις BMW, Mercedes, Audi και Jaguar να αποτελούν το αντίπαλο δέος. Σύμφωνα πάντα με το πλάνο, τα μελλοντικά μοντέλα θα κάνουν την εμφάνισή τους αρχικά στην EMEA (Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Αφρική) και NAFTA (Βόρεια Αμερική) με τις υπόλοιπες περιοχές να ακολουθούν.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...