Ο Lapo Elkann πουλά μερικά από τα αυτοκίνητα του

Σχετικά άρθρα

lapo-elkann-garage-italia-customs-1

Ο Lapo Elkann, ο εγγονός του Agnelli, είναι ένας άνθρωπος που ποτέ δεν έχει κρύψει την εκκεντρικότητα του. Το αντίθετο μάλιστα. Είτε μιλάμε για τα ρούχα που φοράει, είτε για τον τρόπο που τροποποιεί τα αυτοκίνητα του, ο Elkann είναι περήφανος για την διαφορετικότητα και το ιδιαίτερο στυλ του. Μιας που αναφέραμε όμως τα αυτοκίνητα, ο Elkann πουλάει μερικά!

lapo-elkann-garage-italia-customs-3

Πρώτο, το ασπρόμαυρο Abarth 500 “Pied-de-Poule” – αυτό που βλέπεις στην κεντρική φωτογραφία. Έτσι ονομάζεται αυτό το pattern και κυριολεκτικά, σημαίνει πατημασιά κότας. Εγώ θα έλεγα ότι μοιάζει να είναι ακόμα καμουφλαρισμένο από το εργοστάσιο συν ότι ενδέχεται να προκαλεί ελαφριούς πονοκεφάλους αν το κοιτάς για πολύ ώρα. Όπως και να έχει, το ίδιο μοτίβο συνεχίζεται και στο εσωτερικό, με επιπλέον bonus το denim που έχει χρησιμοποιηθεί για την επένδυση του σαλονιού.

lapo-elkann-garage-italia-customs-4

Επόμενη, είναι η μπλε Ferrari California Jeans. Γιατί “Jeans”; Προφανώς γιατί ο Elkann επέλεξε να ντύσει τα καθίσματα, τις πόρτες, το κάτω μέρος του ταμπλό και το πάτωμα με πετροπλυμένο denim… Επίσης, το εξωτερικό είναι ματ μπλε… μπλε είναι και οι ζάντες!

lapo-elkann-garage-italia-customs-7

Αλλά σε καμία περίπτωση τόσο μπλε όσο το Abarth 500 Blue Gradient!

lapo-elkann-garage-italia-customs-8

Τέλος, είναι η Maserati Ghibli Pinstripe. Εδώ έχουμε ρίγες. Ρίγες έξω, ρίγες μέσα. Ρίγες στα καθίσματα, ρίγες στον “ουρανό”, ρίγες παντού. Μία παρατήρηση όμως. Με ενοχλεί περισσότερο απ’ όσο θα έπρεπε το ότι οι ρίγες δεν “ταιριάζουν” με την γρίλια της Ghibli. Επίσης, αξίζει να σημειώσουμε ότι αυτό ήταν το καθημερινό αυτοκίνητο του Lapo και υποθέτω ότι επειδή μιλάμε για τον Lapo, έχει τουλάχιστον ένα κοστούμι στο ίδιο ακριβώς μοτίβο και με τα ίδια ακριβώς χρώματα…

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...