O σχεδιασμός του Mercedes X-Class Concept είναι σχεδόν παραγωγής!

Σχετικά άρθρα

mercedes-x-class-concept-21

Στα τέλη του Οκτωβρίου η Mercedes-Benz παρουσίασε στον κόσμο το X-Class Concept. Το πρωτότυπο της τελευταίας προσθήκης στην γκάμα της Γερμανικής εταιρίας, του pickup, X-Class, που θα λανσαριστεί στην Ευρωπαϊκή αγορά στα τέλη του 2017. Παρότι όμως το X-Class Concept έχει τα χαρακτηριστικά πρωτοτύπου –όπως οι τεράστιοι τροχοί, τα “τρελά” πίσω φωτιστικά σώματα κ.ά.– ο επικεφαλής σχεδιασμού της Mercedes, Gorden Wagener, λέει ότι ο σχεδιασμός είναι “σχεδόν έτοιμος για παραγωγή”.

Ο γενικός σχεδιασμός και οι αναλογίες είναι πρακτικά παραγωγής. Βάλαμε μεγαλύτερους τροχούς και μερικές λεπτομέρειες όπως το βίντσι και ορισμένα “κοσμήματα” αλλά πάνω-κάτω, αυτός είναι ο σχεδιασμός.

Δήλωσε ο Wagener συμπληρώνοντας ότι το ίδιο, ίσως και σε μεγαλύτερο βαθμό, ισχύει και για το εσωτερικό. Ανέφερε δε ότι είναι πολύ περήφανος για το πώς σχεδιάστηκε το εσωτερικό και πώς η ομάδα του το εμπότισε με τα επίπεδα πολυτέλειας που περιμένει κάποιος από μία Mercedes. Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι “του συμπεριφέρθηκαν σαν να ήταν επιβατικό”. Όσο για την προσωπική του επιλογή; Ο Wagener θα προτιμούσε το “Beast” –το Τέρας– όπως λέει χαϊδευτικά την πιο σκληροπυρηνική, εκτός δρόμου X-Class. Η άλλη, προφανώς είναι η “Beauty” –η Πεντάμορφη.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Mercedes EQS χάνει το 48% της αξίας της μέσα σε μόλις 12 μήνες

Με την ανοιξιάτικη περίοδο αγοράς αυτοκινήτων να ξεκινά μόλις στις ΗΠΑ, το iSeeCars δημοσίευσε μια ακόμη έρευνα στην οποία βλέπουμε ποια αυτοκίνητα χάνουν περισσότερο...