Η Citroen παρουσίασε το ανανεωμένο C-Elysse

Σχετικά άρθρα

Post-production : Astuce Productions

Η Citroen παρουσίασε το ανανεωμένο C-Elysee, με μικρές επεμβάσεις στο εξωτερικό και το εσωτερικό, με σκοπό να συνεχίσει την καριέρα του στις αγορές όλου του κόσμου.

Το δίδυμο αδερφάκι του Peugeot 301 απέκτησε στο εμπρός μέρος νέα πιο πλατιά μάσκα και νέα φωτιστικά σώματα, υπάρχουν νέα φώτα LED στον μπροστινό προφυλακτήρα και προβολείς ομίχλης με χρωμιωμένο πλαίσιο. Υπάρχουν δύο νέα εξωτερικά χρώματα, το Lazuli Blue και Steel Gray, καθώς και νέες ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών. Στο πίσω μέρος τα φώτα είναι πλέον κόκκινα με μεγαλύτερη επιφάνεια και έχουν σχεδίαση 3D.

Post-production : Astuce Productions

Στο εσωτερικό η σημαντικότερη διαφορά είναι η προσθήκη του συστήματος Citroen Connect Nav, με οθόνη αφής 7″, φωνητικές εντολές, πλήρη συνδεσιμότητα με έξυπνες συσκευές μέσω Android Auto και Apple CarPlay, σύστημα πλοήγησης με χάρτες 3D και ενημέρωση για την κίνηση και τις εναλλακτικές διαδρομές από την Tom Tom.

Οι κινητήρες του ανανεωμένου C-Elysee, ανάλογα με τις αγορές που θα διατίθεται, είναι ο 1,2 PureTech με 82 άλογα, ο 1,6 VTI με 115 άλογα ο κινητήρας διατίθεται και με αυτόματο κιβώτιο EAT6, ενώ στους ντίζελ διατίθεται ο 1,6 HDI με 92 άλογα  και ο 1,6 BlueHDI με 100 άλογα.

Το νέο C-Elysee θα αρχίζει να πωλείται το πρώτο τρίμηνο του 2017 και θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο στην πόλη Vigo της Ισπανίας. Η Κινέζικη εκδοχή του, θα παρουσιαστεί και αυτή άμεσα με τις ίδιες αλλαγές, θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο στην πόλη Wuhan και θα πωλείται αποκλειστικά στην Κίνα.

ΠηγήCitroen

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Citroen C3 Aircross

H Citroen έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες της νέας -δεύτερης- γενιάς του C3 Aircross, το λανσάρισμα του οποίου -με βάση το σημερινό...