Υποψήφιος ο Zak Brown για τη θέση του Ron Dennis στη McLaren

Σχετικά άρθρα

zak-brown

Ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο για τη McLaren αποτελεί ο Ron Dennis. Ο μέχρι πρότινος επί κεφαλής του McLaren Technology Group αποχωρεί τελικά από τον Όμιλο, έτσι, μέχρι να βρεθεί ο αντικαταστάτης του, τα ηνία θα λάβει μια επιτροπή όπως αυτή θα προκύψει από τους μετόχους της εταιρείας.

Μια τέτοια θέση, όμως, δε γίνεται να μένει κενή για πολλές ημέρες, κάτι που σημαίνει πως οι πληροφορίες έχουν ήδη αρχίσει να προτείνουν αντικαταστάτες. Ένας που θα ήταν κατάλληλος για τη συγκεκριμένη θέση είναι ο Zak Brown. Ο Αμερικανός είναι πρώην οδηγός αγώνων και νυν επιτυχημένος επιχειρηματίας, που θεωρείται μάλιστα αυθεντία στο marketing.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sky Sports, ο 45χρονος έχει δεχθεί πρόταση από τη McLaren, ωστόσο ο Brown πιστεύεται πως έχει επίσης στα χέρια του μια πρόταση και από τη Liberty Media, η οποία πρόσφατα αγόρασε τη Formula 1, καθώς η εταιρεία θεωρεί ότι θα βοηθήσει σημαντικά το να γίνει το άθλημα ξανά πιο δημοφιλές.

Ένα ακόμα όνομα που έχει ακουστεί για το τμήμα της Formula 1 είναι αυτό του James Allison. Ο πρώην Τεχνικός Διευθυντής της Ferrari θέλει να ζει στην Αγγλία, μαζί με τα παιδιά του, έτσι το να δουλέψει για τη McLaren δε θα ήταν πρόβλημα. Είχαμε διαβάσει ξανά το όνομα του Βρετανού τεχνικού, αφού οι ικανότητές του τον κάνουν ελκυστικό για πολλές ομάδες.

ΠηγήSky Sports

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...