Ο χορηγός του Perez προσπαθεί να διορθώσει την γκάφα του

Σχετικά άρθρα

Motor Racing - Formula One World Championship - Brazilian Grand Prix - Preparation Day - Sao Paulo, Brazil

Ποιος θα μπορούσε να φανταστεί πως η εκλογή του Donald Trump θα μπορούσε να προκαλέσει αναταραχή ακόμα και στη Formula 1; Ο νέος Αμερικανός Πρόεδρος το έκανε κι αυτό, αλλά με έμμεσο τρόπο. Βλέπεις, μετά από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, ο χορηγός του Sergio Perez κι εταιρεία που κατασκευάζει γυαλιά ηλίου, Hawkers, προέτρεψε τους Μεξικανούς να φορούν τα γυαλιά της για να κρύβουν τα δάκρυά τους όταν θα χτίζεται το τοίχος.

Αυτό δεν άρεσε καθόλου στον οδηγό της Force India, ο οποίος ανακοίνωσε μέσω Twitter πως διακόπτει άμεσα τη συνεργασία του με την εταιρεία. Μετά από αυτό, οι υπεύθυνοι προσπάθησαν να διορθώσουν το λάθος τους, ανακοινώνοντας πως θα διαθέσουν περίπου $25.000 σε φιλανθρωπίες για μικρά παιδιά. Παράλληλα, ζητά συγγνώμη από τον Perez, θέλοντας να συνεχίσουν τη συνεργασία τους.

Αγαπητέ Sergio, κάποιες φορές συμβαίνουν ατυχήματα. Εσύ το ξέρεις αυτό καλύτερα από τον καθένα. Αν και δεν περιμένουμε αυτό το ατύχημα να ξεχαστεί, θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να μην συμβεί ξανά στο μέλλον. Θα συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σου, με τους ανθρώπους του Μεξικού και με όλους εκείνους που είναι αντίθετοι με τις διακρίσεις και τον ρατσισμό στον κόσμο.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...

O Horner αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο Carlos Sainz να πάει στη Red Bull

Ο Carlos Sainz είναι ο μόνος πιλότος που έχει καταφέρει να νικήσει την Red Bull πέρυσι και φέτος και ο Ισπανός δεν έχει εξασφαλίσει...
Autoblog.gr